ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 14.1.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

 

Τραγικό τροχαίο στις Μοίρες Ηρακλείου με θύμα 37χρονη ανθυπαστυνομο και την μόλις 3 ετών κορούλα της. Συγκλονίζουν οι αποκλειστικές μαρτυρίες στενών συγγενικων προσώπων στην εκπομπή μας, για την τραγωδία που σκόρπισε τον θρήνο. Σύσσωμη η τοπική κοινωνία στην κηδεία των θυμάτων της ασφάλτου.

 

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τη διασπορά του κορωνοϊού στην Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, από τον Ποινικολόγο Νίκο Διαλυνά, ο οποίος κάνει αποκλειστικές δηλώσεις στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς: "Έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία με δηλώσεις για όσα αναφέρω στη μήνυση μου.. Έχω τη δήλωση του Πρύτανη του ΑΠΘ ότι στις 4 τα ξημερώματα ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ να επέμβει (σσ στα κορωνοπάρτι του πανεπιστημίου). Απηύθυνα την αίτηση στην αστυνομία και πότε δεν έλαβα απάντηση. Μέσα στη μήνυση μου υπάρχουν αυτά τα στοιχεία.

 

 

Αποκλειστική συνέντευξη στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" και τον Γιώργο Σόμπολο, έδωσε ο Μανώλης Στεφανουδάκης, Πάραολυμπιονίκης- Πρωταθλητής κολύμβησης, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου στο ίδιο σημείο των Μοιρών όπου πριν από μερικά 24ωρα "έσβησαν" δύο αθώες ψυχές μιας μάνας και της κορούλας της, σκορπώντας θλίψη σε όλη την Κρήτη με την είδηση του θανάτου τους.

 

Ανατρέπονται τα δεδομένα για τον θάνατο του άτυχου 40χρονου Κώστα Δασκάλου που βρέθηκε νεκρός μέσα σε πηγάδι στην Καβάλα μετά τα τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας. Η εκπομπή μας εξασφάλισε αποκλειστικά την αποκαλυπτική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό 3 ημέρες πριν από την εξαφάνισή του. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, με τα ίδια του τα αυτιά άκουσε ότι υπήρξε τηλεφωνική διένεξη του θύματος λίγο πριν από τον θάνατό του, όπου ο 40χρονος φέρεται να έλεγε "θα με φάτε ζωντανό για 600 ευρώ;"

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


b0Qxvn3vhQ4