ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 1.3.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Όλα όσα ισχυρίστηκε στην πολύωρη απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης.  Τι είπε για την ερωτική του ταυτότητα, τις σχέσεις με τους νεαρούς που τον κατηγόρησαν για τον βιασμό τους, την 40χρονη που ισχυρίζεται πως απειλήθηκε η ζωή της.

 

Αποκλειστικό! Για πρώτη φορά ο Νίκος Στραβοπόδης, «σπάει τη σιωπή» του και μιλάει για όλα στον Πέτρο Κουσουλό. Ο ηθοποιός που μηνύθηκε από τον Δημήτρη Ανθη για βιασμό, δίνει την πρώτη του συνέντευξη και απαντά στις κατηγορίες δίνοντας τη δική του πλευρά.  Πως περιγράφει τη γνωριμία με τον 37χρονο σεφ. Τι απαντά σε εκείνους που τον αποκάλεσαν… πουλέν του Δημήτρη Λιγνάδη, βιαστή και τέρας.  Τι λέει για την απόλυσή του μετά τη μήνυση εναντίον του. 

 

Βίωσε τον μαρτυρικό βιασμό της από τον 30χρονο ξάδελφό της όταν ήταν 13 ετών… Έναν βιασμό που στιγμάτισε το κορμί και ‘’τσάκισε’’ την ψυχή της, με τις κραυγές ελέους να μην εισακούγονται. Η 67 χρονη σήμερα Ρούλα κοιτά θαρραλέα βαθιά στα μάτια την αγαπημένη κόρη της και με τη δύναμη που παίρνει από τα εγγόνια της, είναι έτοιμη να θάψει τον εφιάλτη των παιδικών της χρόνων, αφού με την εξομολόγησή της πλέον νιώθει τη λύτρωση.. Οι Αλήθειες που εμπιστεύτηκε και μοιράστηκε μέσα από την εκπομπή μας, καθηλώνουν.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


ARdjPlJBToAhwlydxMQicg