ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 12.1.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας. 15χρονη φέρεται να σχεδίασε δολοφονική επίθεση εις βάρος 16χρονης. η μαθήτρια ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στον κόσμο από νεαρούς. Το άγνωστο οικογενειακό δράμα πίσω από την πρωτοφανή υπόθεση.  Αποκλειστική δήλωση- Τι λέει στην εκπομπή η αδελφή του θύματος.

 

 

Αποκλειστικό- Η μητέρα της 35χρονης νηπιαγωγού που έχασε τη ζωή της επειδή διέκοψε τη θεραπεία της για να λάβει ζωμούς και αποστάγματα που της συνταγογράφησε ο "ψευτογιατρός" σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση.

 

 

Λησταρχινες μοντέλα ξαφρίζουν επί δύο χρόνια σπίτια της Αθήνας με ευφάνταστους τρόπους. Γυναίκες υπεράνω...πάσης υποψίας! Συγκλονίζει η μαρτυρία 81χρονης μετά την επίθεση που δέχθηκε από την "θηλυκή συμμορία" και τα κειμήλια που της έκλεψαν. Στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" και την Ζήνα Κουτσελίνη. Ρεπορτάζ: Γιώργος Σόμπολος

 

Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης- Η επιθυμία του για αποτέφρωση του στερεί την Εξόδιο Ακολουθία. Που βασίζεται η άρνηση του Ιερέα; Η σύζυγος και η κόρη του εκλιπόντος μιλούν στην Ζήνα Κουτσελίνη και τις "Αλήθειες με τη Ζήνα" για τον άνθρωπο τους.

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


N3zZ25HYETw