ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 12.11.2019

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη ο οδηγός και οι δύο συνοδοί του σχολικού λεωφορείου, μέσα στο οποίο "ξεχάστηκε" 3χρονο αγοράκι για ώρες.

Αναβιώνει το στυγερό έγκλημα της Καλλιθέας με θύμα τον 63χρονο ναυτικό, που είχε βρεθεί δεμένος μέσα σε καταψύκτη, ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή του. Για τη δολοφονία του έχει καταδικαστεί πρωτόδικα η σύζυγός του. Τι κατέθεσε ο αδερφός του θύματος

Μητέρα, θεία και ξαδέλφη έφτασαν τη νύφη τους μέχρι το Εφετείο, ζητώντας να τους επιστραφούν λίρες, κοσμήματα και δώρα γάμου που της έκαναν, μετά από τον χωρισμό με τον γαμπρό. Μαζί μας η δικηγόρος της νύφης.

Η ιστορία του Κωνσταντίνου, που πήγε στην Κύπρο αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε τραυματισμένος και μέχρι σήμερα καθηλωμένος στο κρεβάτι. Τί συνέβη τον Απρίλιο του 2018 με αποτέλεσμα ο 41χρονος να μείνει τετραπληγικός. 'Εκκληση για βοήθεια απευθύνει η μητέρα του, που έχει μετατρέψει σε νοσοκομείο το σπίτι της.

Αφιέρωμα στο Γιώργο Φούντα, ένα αρσενικό "παλαιάς κοπής", με ρόλους αυθεντικού λαϊκού "ήρωα", που γοήτευε τις γυναίκες. Ο αντιστάρ που είπε "'όχι" στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ! Ο αυθεντικός, δοτικός και αγαπητός σε όλους ηθοποιός, που κέρδισε το σεβασμό και την αγάπη των συμπρωταγωνιστών του.

tWwR9zUwvH4