ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 12.10.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Μυστήριο πίσω από τη στυγερή δολοφονία ζευγαριού στο Λουτράκι. 45χρονη μασέρ και ο σύντροφός της εντοπίστηκαν νεκροί σε εξοχική κατοικία. Σε ποια πρόσωπα στρέφονται οι έρευνες. Το καμμένο αυτοκίνητο, το λουκέτο στο σπίτι και η αποκάλυψη της φρίκης. Πώς ξεσκεπάστηκε το έγκλημα. Ποιο είναι το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με τις αρχές. Τι "μαρτυρούν" τα χτυπήματα. Απευθείας σύνδεση.

 Πατέρας κατηγορείται για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, αλλά διεκδικεί στο δικαστήριο τη γονική μέριμνα της 5χρονης κόρης του! Σε απευθείας σύνδεση η μητέρα του κοριτσιού.

Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκίδα! 28χρονη έγκυος στον 8ο μήνα και μητέρα ενός ακόμη παιδιού "έφυγε" από τη ζωή λίγη ώρα αφότου έφτασε στο νοσοκομείο. Τι δήλωσε η θεία της αποκλειστικά στην εκπομπή μας. Απευθείας σύνδεση.

Κοντά μας έρχεται η Χριστίνα. Είναι μία από τις γυναίκες που το τόλμησαν και έγινε μανούλα δίδυμων κοριτσιών με δότη σπέρματος. Σήμερα απολαμβάνει το ύψιστο δώρο της μητρότητας και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που διστάζουν να το αποφασίσουν.

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
5klsOp1LCoA