ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 1.12.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Πέντε χρόνια από τον θάνατο της μικρής Μελίνας, σε μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια. Η μητέρα της εμπιστεύεται την εκπομπή μας και τη Ζήνα, για να μοιραστεί τις αλήθειες της, μέσα από ένα γράμμα που έγραψε σε πρώτο πρόσωπο προς τη μικρή Μελίνα της...

 

Εξελίξεις και νέες αποκαλύψεις στο έγκλημα στις Σπέτσες. Τι είπε στη μαραθώνια απολογία του ο 22χρονος, γιος γνωστού καθηγητή. Το τρίτο πρόσωπο που έβαλε στο κάδρο των υπόπτων. Αποκλειστικά στην εκπομπή μας ο πατέρας του κατηγορούμενου και ο συνήγορος υπεράσπισής του.

 

71χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από επέμβαση για αφαίρεση όγκου, ενώ όπως υποστηρίζει η οικογένειά του δεν είχε καν καρκίνο! Τι έδειξε η έκθεση του τεχνικού συμβούλου. Τι ζητούν τα παιδιά του που καταγγέλουν στην εκπομπή λάθος διάγνωση.

 

Τέσσερα χρόνια από τον μυστηριώδη θάνατο της Γαλήνης που έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας. Η οικογένειά της ζητά απαντήσεις.

 

Αποστολή στο Άγιον Όρος. Το πνευματικό παιδί του Αγίου Πορφυρίου, ο πατέρας Γεώργιος Αλευράς, σε μια αποκαλυπτική κατάθεση ψυχής για τη ζωή του Αγίου γέροντα.

#StarAlithies #StarChannelTV #star