ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 11.2.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Κοντά μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη ο "Πειρατής του Θερμαϊκού", που έγινε ο "Βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού". Μια εμφάνιση γεμάτη εκπλήξεις που δίνει το σύνθημα για την έναρξη του γλεντιού. Ενας πειρατής "φύλακας άγγελος" για μικρούς ασθενείς που πάλεψε τους "δράκους" του και βγήκε νικητής.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της εφτάχρονης Βαλεντίν από το Κονγκό. Απευθείας σύνδεση με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.


Νέο αιματηρό επεισόδιο στην Κρήτη. 43χρονος φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον οικογένειας κτηνοτρόφων. Νεκρός ένας 73χρονος, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 45χρονος γιος του. "Χτενίζουν" την περιοχή οι αρχές για τον εντοπισμό του δράστη. Απευθείας σύνδεση.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο στην πιο τρυφερή ηλικία και βγήκε νικητής, έχοντας στο πλάι του μια μητέρα - "λέαινα" και τη δύναμη της πίστης. Ο Κώστας ήρθε αντιμέτωπος με την ασθένεια σε ηλικία 6 ετών. Σήμερα, στα 25 του χρόνια, "κρατά" την περιπέτειά του ως μια χρήσιμη εμπειρία ζωής και κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία. Με "όπλο" του τη μουσική αναγεννήθηκε και για το λόγο αυτό την έκανε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

ο έργο του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο" ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας και αγκαλιάζει ολόκληρο τον κόσμο αφού στη χώρα μας έρχονται για νοσηλεία και περίθαλψη ασθενείς από πολλά κράτη του κόσμου. Σταθμός στην αντιμετώπιση του καρκίνου τα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα καθώς και το νέο Κέντρο Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας, που προετοιμάζεται με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που ο οργανισμός τους δεν ανταποκρίνεται στις υφιστάμενες θεραπείες. Ενα έργο αξίας 1.000.000 ευρώ, που φιλοδοξεί να κρατήσει στην Ελλάδα ακόμη και τα πιο δύσκολα περιστατικά, μειώνοντας σημαντικά το κόστος περίθαλψης για τους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους.

EVPxHl2KZxs