ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 10.11.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αποκαλύψεις για το πρωτοφανές έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα που έχει "παγώσει" το πανελλήνιο. Οι σκοτεινές πτυχές πίσω από τη στυγερή δολοφονία της 50χρονης από την 15χρονη κόρη της και δύο επίσης ανήλικους φίλους της. Στον εισαγγελέα και ο 16χρονος που παραδόθηκε χθες. Τι επικαλέστηκε η μαθήτρια στους αστυνομικούς και ποια στάση κράτησε. Τι λέει στην εκπομπή πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος. Τι "όπλισε" το χέρι των ανηλίκων δολοφόνων. Ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

 

Απίστευτη υπόθεση χωρίς προηγούμενο στα ελληνικά δικαστικά χρονικά! 1.000 εξαφανισμενες δικογραφίες εντοπίστηκαν μέσα σε σακούλες, κρυμμένες σε φιλικό σπίτι πρώην εισαγγελικής λειτουργού. Ο ρόλος μιας γάτας και η επιχείρηση-αστραπή που αποκάλυψε το σκάνδαλο.

 

Λιλιπούτειοι μασκοφόροι... εν δράσει! Η νέα πολύπλοκη καθημερινότητα της εποχής του κορονοϊού για τους μικρούς μαθητές που... βάζουν τα γυαλιά στους ενήλικες με την τυπικότητά τους, αλλά και με την αισιοδοξία τους! Ζωντανή σύνδεση με παιδικό σταθμό.

 

Μια μεγάλη αγκαλιά-βάλσαμο στους "πληγωμένους" από την πανδημία καλλιτέχνες προσφέρουν οι συνάδελφοί τους στη συμπρωτεύουσα. Βρεθήκαμε στο κάλεσμα προσφοράς τροφίμων και μιλήσαμε με τους μουσικούς του δρόμου που κινδυνεύουν να μείνουν κυριολεκτικά στον δρόμο λόγω του lockdown που επηρεάζει και την τέχνη. Απευθείας σύνδεση.

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


CUPWsGuLMCw