Επίθεση με βιτριόλι | Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη - Επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής.

Τι βρέθηκε στο κινητό της 35χρονης;

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα.

Η κατηγορούμενη τήρησε το δικαίωμα της σιωπής και δεν είπε απολύτως τίποτα για όσα κατηγορείται και πλέον θα απολογηθεί ξανά σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους αμέσως μετά ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, είπε ότι η 35χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία, τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόλου.

Είχε τοποθετήσει συσκευή GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται πληροφορίες πως η φερόμενη ως δράστης είχε βάλει συσκευή εντοπισμού GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας. Σύμφωνα με το Open TV, οι αξιωματικοί που ερεύνησαν το κινητό της τηλέφωνο, διαπίστωσαν πως είχε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού. Με αυτήν κατά πάσα πιθανότητα φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις της Ιωάννας, καθώς γνώριζε πού βρισκόταν κάθε στιγμή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κινητό της 35χρονης βρέθηκε φωτογραφία από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει το θύμα με ημερομηνία από τον Ιούνιο του 2019. Επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο κινητό της 35χρονης υπάρχει και φωτογραφία από τη διαδικτυακή αναζήτηση για κατάστημα στο Περιστέρι που πουλάει περούκες.

 

Οι αστυνομικοί, ερευνώντας το σπίτι της κατηγορουμένης βρήκαν κάποια χειρόγραφα, στα οποία δίνουν μεγάλη προσοχή, καθώς σε αυτά υπάρχουν περιγραφές και για κάποιες άλλες γυναίκες που όμως μπορεί να μην είναι η 34χρονη Ιωάννα.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή - καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον...», αναφέρει σημείωμά της ενώ σε άλλο σε σημείο αναφέρει: «Δουλειά να προσέχω-φίδι….έχει φίδι στη δουλειά του…πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

Στο φως ήρθε τέλος και η επικοινωνία που είχαν η φερόμενη ως δράστις και το θύμα στο Facebook σχετικά με το αίτημα φιλίας που έκανε στην 34χρονη, ο σύντροφος της 35χρονης, ενώ στο κινητό της βρέθηκαν και πολλές φωτογραφίες της Ιωάννας.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star