ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 8.7.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 40χρονου διερμηνέα, που είχε εντοπιστεί τεμαχισμένος σε εταιρία ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο. Ποια νέα πρόσωπα κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το αποτρόπαιο έγκλημα. Ποια στοιχεία οδήγησαν στα ίχνη τους.

 

Μαζί μας ο έγκριτος ποινικολόγος Βασίλης Ταουξής. Ο αυτοδημιούργητος δικηγόρος που χειρίζεται υποθέσεις "φωτιά" και δίνει μεγάλες μάχες στις δικαστικές αίθουσες. Η υπόθεση Λαγούδη, η πυρκαγιά στο Μάτι και όλες οι πολύκροτες δίκες που έχουν τη νομική "υπογραφή" του. Ολες οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Τα καυτά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις. Η περίεργη "διαρροή" του φακέλου της δικογραφίας.

 

Μαζί μας μια σούπερ γιαγιά που πήρε το πτυχίο της στα 86 της! Η Σουλτάνα Γκέσου από τη Γαλατινή Κοζάνης, που πήρε τίτλο σπουδών από το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Κοζάνης στα 82 της, κατάφερε να αποφοιτήσει από το ΕΠΑΛ Κοζάνης με Πτυχίο Βοηθού Νοσηλεύτριας στα 86 της και με βαθμό άριστα!!!

 

Σε φορτισμένο κλίμα αναμένεται η ανακοίνωση της εισαγγελικής πρότασης στη δίκη για τη δολοφονία του Καπετάνιου της Κοιλάδας, με κατηγορούμενη τη σύζυγό του, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη. Τα πιο στενά πρόσωπα της οικογένειας του Καπετάνιου, η αδερφή του, ο γαμπρός και ο πατέρας του μοιράζονται μαζί μας τον πόνο και το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε η απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Ολοι ζητούν την τιμωρία της κατηγορουμένης, πεπεισμένοι για την ενοχή της. Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιώργος Γεωργόπουλος αναφέρεται στην ανακολουθία των λεγομένων της κατηγορουμένης κατά την απολογία της.

 

Τί αναφέρεται στην πρόταση του Εισαγγελέα για την εμπλοκή της κατηγορουμένης, και πρωτόδικα καταδικασμένης σε ισόβια κάθειρξη, για τη δολοφονία του συζύγου της στη Δίκη της Κοιλάδας. Ποια τα στοιχεία που καταδεικνύουν την ενοχή της και οι "ύποπτες" παρεμβάσεις στο χώρο του εγκλήματος. Η αναφορά στο ανύπαρκτο άλλοθι και στην κακή προσωπική σχέση του ζευγαριού. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


7xPQUkWw8NQ