ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 6.7.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αναβιώνει στη δικαστική αίθουσα η υπόθεση "θρίλερ" της δολοφονίας 64χρονου μεσίτη στο Χαλάνδρι. Στο εδώλιο η Γερμανίδα που κατηγορείται για το φρικτό έγκλημα και έχει παραδεχτεί πως ζούσε δίπλα στο άψυχο σώμα του επί 15 ημέρες! Απευθείας σύνδεση.

35χρονη νηπιαγωγός και μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφού διέκοψε τον τρίτο κύκλο της χημειοθεραπείας της, κατόπιν των συστάσεων του ψευτογιατρού, ο οποίος της έταζε θαυματουργές ενέσεις από το Βατικανό και νερό με ευγενή μέταλλα από την Αμερική, που θα ανέκοπταν οριστικά την πορεία της νόσου. Πώς απέσπασε σημαντικά χρηματικά ποσά από την οικογένειά της ενώ στην ουσία φαίνεται πως προκάλεσε το θάνατό της, καθώς η 35χρονη βρισκόταν στον τελευταίο κύκλο της θεραπείας της. Η λαχτάρα της για ζωή και οι τραγικές λεπτομέρειες της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου από τον αδίστακο απατεώνα. Κοντά μας ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Στέλιος Σούρλας ρίχνει φως στην υπόθεση.

Η συγκλονιστική καταγγελία της μητέρας της 35χρονης νηπιαγωγού, που έχασε τη μάχη με τη ζωή, ακολουθώντας τις οδηγίες και το "θεραπευτικό" πρωτόκολλο που της επέβαλλε ο ψευτογιατρός, εκμεταλλευόμενος τη λαχτάρα της για να θεραπευτεί από τον καρκίνο. Τα αποστάγματα από βότανα που χρέωνε ... χρυσά και η εξαντλητική δίαιτα με χυμούς από μαϊντανό και πατζάρια που έφτασαν την ασθενή στα 30 κιλά. Πώς ο ίδιος κινούνταν με ευχέρεια στους θαλάμους του δημόσιου νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση και λίγο πριν πεθάνει η άτυχη γυναίκα, δίνοντας μάλιστα οδηγίες και παρεμβαίνοντας στα φάρμακα που της χορηγούσαν οι γιατροί. Πώς απομόνωσε την ασθενή από την οικογένειά της, κάνοντάς την να ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του, παρότι όλα έδειχναν αισθητή επιδείνωση της κατάστασής της.

#StarAlithies #StarChannelTV #starx0T3T_uk4PY