ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 3.6.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Γαλήνης, της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ. Ταυτοποιήθηκαν οι αποστολείς των απειλητικών μηνυμάτων που δεχόταν η αδερφή της προκειμένου να σταματήσει η οικογένεια να ερευνά τις συνθήκες θανάτου της 21χρονης. Σε ποιον γνωστό βουλευτή είχε στείλει απειλητικά μηνύματα ο ίδιος αποστολέας;

Σοκ στην Κόρινθο. 23χρονη "έφυγε" από τη ζωή 10 μέρες μετά από επέμβαση ρουτίνας. Υπό διερεύνηση οι αιτίες που προκάλεσαν το θάνατό της. Απευθείας σύνδεση με την Κόρινθο. Τι λένε οι φίλες και ο καθηγητής της άτυχης κοπέλας.

Ολες οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Παραδίδονται σήμερα και οι τελευταίες άρσεις απορρήτου των επικοινωνίων του θύματος. Σε αναμονή ενδείξεων που θα δώσουν "πράσινο φως" σε νέες κατευθύνσεις της έρευνας. Το σημαντικό στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά σε καταγραφή τηλεφωνήματος σε εταιρεία ταξί από καρτοτηλέφωνο. Γιατί η Αστυνομία επενδύει σε αυτό και πώς θεωρούν ότι συνδέεται με την υπόθεση. Ποιες οι ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ήταν επαγγελματικά οργανωμένο το σχέδιο της επίθεσης. Το ερώτημα που ανακύπτει και αφορά στο εάν η 34χρονη ήταν ο αντικειμενικός στόχος ή ο φορέας του μηνύματος σε κάποιον άλλο. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Απευθείας σύνδεση με το Δικαστικό Μέγαρο στην Κω και τη Ρούλα Κουσκουρή για τις εξελίξεις στην πολύκροτη δίκη του ομαδικού βιασμού 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο, με κατηγορούμενους τον αλβανικής καταγωγής καταδικασθέντα για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και έναν ακόμη 23χρονο. Ποιοι κατέθεσαν σήμερα και πώς η Αστυνομία έφτασε στο σημείο, σύμφωνα με τη μαρτυρία τους, να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης. Κοντά μας ο κ. Γιάννης Χριστοδούλου, δικηγόρος του 23χρονου κατηγορούμενου, μιλά για τις αντιφάσεις και τα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία. "Η υπόθεση θα "ξεφουσκώσει" ενώπιον του ακροατηρίου... Δεν ευσταθεί η καταγγελία της 19χρονης".

Αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής τί απαντούν οι δυο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο. Ο αλβανικής καταγωγής καταδικασθέντας για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ο 23χρονος συγκατηγορούμενός του σε αποκλειστικά πλάνα κατά την έξοδό τους από το Δικαστικό Μέγαρο στην Κω.

 

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star