ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 25.11.2019

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Η Ζήνα Κουτσελίνη και συνεργάτες της εκπομπής βρέθηκαν στο ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Τοπαλούδη στο Διδυμότειχο. Αβάσταχτος ο πόνος και αναπάντητα τα "γιατί", ένα χρόνο μετά τον τραγικό χαμό της άτυχης φοιτήτριας.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών κάθισε σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, που τον περασμένο Νοέμβριο φέρεται να ασέλγησε σε βάρος οδηγού ταξί. Ο ίδιος ο ηθοποιός αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Αποδέχεται μόνο το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.

Ο Κώστας Πάσσαρης μέσα από τα μάτια του πνευματικού του. Ο πατέρας Γερβάσιος, ο πρώτος άνθρωπος που εξομολόγησε το "αγρίμι των Βαλκανίων", σε μία συγκλονιστική αφήγηση.

Τρία χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της Γαλήνης και η οικογένειά της μας άνοιξε το σπιτικό της στα Γιαννιτσά αλλά και την καρδιά της. Αλήθειες ζωής σε ένα μνημόσυνο - γάμο, όπου μοιράστηκαν κουφέτα...

Δύο μανούλες, εργαζόμενες, νοικοκυρές και καλλιτέχνιδες, που "θεραπεύουν" με τις μελωδίες τους, έρχονται κοντά μας από τον Βαρδάρη. Μια σχέση ζωής και μια φιλία, που παραδίδει μαθήματα ζωής.

V-2w1Uu8VVY