ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 22.1.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Κώστα Πάσσαρη με καταθέσεις μαρτύρων και συγγενών των θυμάτων του διαβόητου κακοποιού. Συγκλονίζει η εξομολόγηση του συζύγου της γιατρού, που έπεσε νεκρή από τα πυρά του Κώστα Πάσσαρη, μέσα στο φαρμακείο της αδερφής της. Ζωντανή σύνδεση

Μαζί μας ο γνωστός ποινικολόγος κ. Νίκος Διαλυνάς είναι ιδρυτής της πρώτης εταιρείας επιστημόνων, που σκοπό έχει να ρίχνει "φως" στη σκοτεινή πλευρά του εγκεφάλου και στις ακραίες συμπεριφορές. Η νευροεπιστήμη σε ρόλο … ανακριτή!

Ομάδα εθελοντών οργώνει την Ελλάδα και το εξωτερικό βρίσκοντας κλεμμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια! Μέσα σε ένα μόνο χρόνο έχουν εντοπίσει 700 αυτοκίνητα. Ζωντανή σύνδεση με τη Λιβαδειά.

Συναγερμός έχει σημάνει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος εξαιτίας των πολλαπλών κρουσμάτων sextorion. Επιτήδειοι στέλνουν e mail με εκβιαστικό περιεχόμενο, σε τυχαίους χρήστες του διαδικτύου, αναφέροντας ότι έχουν καταγεγραμμένο δικό τους ερωτικό υλικό για το οποίο ζητούν χρήματα προκειμένου να μην δημοσιοποιηθεί. Οι εκβιαστές απαιτούν μεγάλα χρηματικά ποσά και δυστυχώς πολλοί είναι εκείνοι που υποκύπτουν στην απειλή όσων συμμετέχουν στην επικερδέσταστη αυτή εγκληματική "βιομηχανία". Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

3Mkg27L18aA