ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 19.2.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Κοντά μας έρχεται ο Σωκράτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία. Πώς έγινε η ανατροπή των δεδομένων. Ποια στοιχεία οδήγησαν στην αποκάλυψη της αλήθειας.

'Ολες οι εξελίξεις στην υπόθεση της απάτης - "μαμούθ" και του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ του "βασιλιά του υφάσματος", που έκανε "φτερά" με απίστευτο τρόπο από κρύπτες διαμερίσματος; Στην εκπομπή έρχονται ο επιχειρηματίας Αντώνης Οξύζογλου και ο γιος του Σταύρος, μαζί με τον δικηγόρο τους.

Μια γέφυρα ανθρωπιάς για το συνάνθρωπο στήθηκε στη μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη. Η ακριτική Ρόδος ενώθηκε με το Διδυμότειχο μέσω μιας δωρεάς αγάπης, που έρχεται για να σβήσει το μίσος και την πίκρα και να θυμίσει πως παντού υπάρχουν άνθρωποι με συναισθήματα. Απευθείας σύνδεση με τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Κοντά μας έρχεται ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Ο άρχοντας της διασκέδασης επέστρεψε στο "θρόνο" του. Τα εγκαίνια του νέου νυχτερινού κέντρου και το καινούργιο ξεκίνημα μετά το τέλος εποχής της θρυλικής "Αθηναίας".

Η ιέρεια της pop, η λαμπερή Celine Dion, έρχεται στη χώρα μας στις 31 Ιουλίου 2020 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, COURAGE WORLD TOUR, φέρνοντας στις αποσκευές τις αγαπημένες μας επιτυχίες καθώς και το νέο ομώνυμο άλμπουμ της. Δίνει ραντεβού με το ελληνικό κοινό την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α.). Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς.hjXH1Qpy9YA