ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 15.6.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, που αναμένεται να ρίξουν σημαντικό φως στην υπόθεση καθώς και σε όλα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της απαγωγής της. Ο Πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" κ. Κώστας Γιαννόπουλος μας ενημερώνει για την καθυστέρηση στην κινητοποίηση του σχετικού μηχανισμού για τον εντοπισμό της 10χρονης ενώ ο ιατροδικαστής κ. Σωκράτης Τσαντίρης μας μιλά για το βασικό πρωτόκολλο των ιατρικών εξετάσεων που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις ως προς την ανίχνευση εξωτερικών κακώσεων, φίμωσης, βίας, χορήγησης ουσιών κ.λπ. Απευθείας σύνδεση με τον Στρατή Λιμνιό στη Θεσσαλονίκη. Τί λένε στην κάμερα της εκπομπής οι συγγενείς της 10χρονης.

Ένοχοι κρίθηκαν  από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο  της Κω, το απόγευμα της Παρασκευής  ο 23χρονος Ρομά και ο 21χρονος  Αλβανικής καταγωγής για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο.  To δικαστήριο  επέβαλλε  και στους δυο κατηγορουμένους ποινή κάθειρξης 15 ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος Αλβανός κρίθηκε πρόσφατα  ένοχος για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Με την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου ο 21χρονος  απευθύνθηκε με απειλητικό ύφος στον Πρόεδρο της έδρας λέγοντας του ότι… δεν θα είναι για πολύ Πρόεδρος!!!

Έχασε τη μάχη ο μικρούλης Χρήστος: Τα συγκινητικά λόγια του μπαμπά του και η πράξη αγάπης της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


8BN48DnpAY4