ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 14.5.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Συνεχίζεται σε κλίμα έντασης η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η αγόρευση της Εισαγγελέως και οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν από τους συνηγόρους υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων. Τί μας λέει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη. "Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία η δίκη με διάφορα συναισθήματα. Είναι πολύ δύσκολο το λειτούργημα του δικηγόρου και πράγματι από εχθές έχει δημιουργηθεί μια πολύ μεγάλη φιλολογία. Εγώ ένιωσα την ανάγκη σήμερα να υπερασπιστώ τους συναδέρφους μου". Η προσωπική του εκτίμηση πως "δεν υπάρχει καμμία περίπτωση με το υλικό της δικογραφίας να μην έχουμε μία καταδικαστική απόφαση και για τα δύο αδικήματα".

Ζωντανή σύνδεση με την Κόρινθο. Ολες οι εξελίξεις για το τροχαίο που πάγωσε την Ελλάδα. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή ο 53χρονος οδηγός που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 15χρονο μαθητή.

Μαζί μας μια μητέρα που διαχειρίζεται την απώλεια του 6χρονου παιδιού της με αξιοθαύμαστη δύναμη, αφού έκανε στροφή 180 μοιρών στην καριέρα της προκειμένου να σταθεί στο πλευρό άλλων ανθρώπων που πενθούν. Ο 6χρονος Χριστόφορός της "έφυγε" από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Αφησε όμως πίσω του δώρα για δέκα ζωές και μια αγάπη πιο δυνατή από τον θάνατο. Αλλωστε, όπως λέει η μητέρα του, κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #starravcBYmOCTo