ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 13.2.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Γιατί "εξαφάνισε" τη μικρή Βαλεντίν ο πατέρας της; Τί κρύβεται πίσω από την μυστηριώδη υπόθεση; Τα μυστικά, τα ψέματα και οι αντιφάσεις που οδήγησαν στην αποκάλυψη.

"Παγωμένη" η Πάτρα. 27χρονη μητέρα γέννησε κρυφά από όλους και εγκατέλειψε το λίγων ημερών κοριτσάκι της στην παραλία. Οδηγείται σε λίγη ώρα στον Εισαγγελέα. Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ζωντανή σύνδεση.

Αναβιώνει η στυγερή δολοφονία του 55χρονου Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα, με κατηγορούμενη την πρώην σύντροφό του και έναν φίλο της. Απευθείας σύνδεση.

Ο Διοικητής των Παιδιατρικών Νοσοκομείων "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" και "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΓΛΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ" κ. Εμμανουήλ Παπασάββας μας ξεναγεί σε ένα έργο ζωής, δωρεά του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ για τα παιδιά με καρκίνο. Μια επένδυση κόστους 50 εκατομμυρίων ευρώ, φτιαγμένη με αγάπη και με τον ιερό σκοπό να στηρίζει τους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Ενώπιον της δικαιοσύνης η 29χρονη που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο ερωτικό έγκλημα της Ανατολικής Αττικής. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

"Ξύπνησαν" μνήμες από την άγρια δολοφονία της 32χρονης Ευσταθίας Χαρατσή με τον κουνιάδο της στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Απευθείας σύνδεση.