David Copperfield: Ο διάσημος μάγος που αναγκάστηκε να αποκαλύψει τα κόλπα του

Θεατής ισχυρίστηκε πως τραυματίστηκε από τα κόλπα του

Γνωστός παγκοσμίως είναι o David Copperfield, ο Αμερικανός  ταχυδακτυλουργός που έχει χαρακτηριστεί από το Forbes, ως ο περισσότερος εμπορικά επιτυχημένος μάγος στην ιστορία.

Μάλιστα οι τηλεοπτικές παραγωγές του Κόπερφιλντ έχουν κερδίσει 21 βραβεία Emmy σε σύνολο 38 υποψηφιοτήτων.

Τώρα για πρώτη φορά τα κόλπα του έγιναν γνωστά από τον  δικηγόρο του,  Κοξ, Μπένεντικτ Μορέλι, μετά από τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε ένας θεατής των show του μάγου πως παλαιότερα είχε τραυματιστεί.

Πιο συγκεκριμένα ο  Γκάβιν Κοξ το 2013 είχε πάει σε μία παράσταση που έδινε ο διάσημος μάγος και εκείνος τον σήκωσε πάνω στη σκηνή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, , μετά το  κόλπο της εξαφάνισης  του Copperfield τραυματίστηκε σοβαρά στο σώμα και στο κεφάλι. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως έχει δώσει  400.000 δολάρια σε ιατρικά έξοδα.

Η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια με τον Copperfield να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Τότε ο δικηγόρος του αναγκάστηκε να αποκαλύψει τα κόλπα των μαγικών του. Τι ακριβώς λοιπόν έγινε;

Οι βοηθοί του Copperfield πέρασαν τον Κοξ και άλλους από το κοινό, που πήραν μέρος στο τρικ, μέσα από ένα σκοτεινό μυστικό διάδρομο, μέρος του κόλπου. Eκεί ο Κοξ σκόνταψε και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι του στο πάτωμα.

Ο φίλος του μάγου,  Κρις Κένερ αποκάλυψε επίσης πως εργαζόμενοι του σόου οδηγούν γρήγορα τους θεατές σε συγκεκριμένους χώρους, πίσω από κουρτίνες, μέσα σε σκοτεινά δρομάκια και στο τέλος μέσα από μια κουζίνα, έτσι ώστε να φτάνουν γρήγορα στο πίσω μέρος του χώρου και να εμφανιστούν και πάλι.

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο AP

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top