Θέλεις να μάθεις αν θα σου πήγαιναν τα κοντά μαλλιά;

Ο τρόπος είναι απλός!

Πώς θα καταλάβεις αν σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά

Όλες οι γυναίκες έχουμε περάσει μία φάση της ζωής μας που βαριόμαστε και δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε τα μαλλιά μας... ίδια. Χρειαζόμαστε μία ανανέωση… επειγόντως! Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό; Οι επιλογές είναι τρεις: να αλλάξουμε χρώμα, να κάνουμε ένα διαφορετικό χτένισμα ή…να κουρευτούμε!

Οι πρώτες δύο επιλογές είναι καλές και πολύ safe γιατί δεν είναι μόνιμες. Η τρίτη επιλογή όμως;  «Αν τα κοντά μαλλιά δεν μου πηγαίνουν τελικά;» Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, με τον πιο απλό τρόπο, για να δούμε αν θα μας ταίριαζε το κοντό μαλλί, πριν πιάσει ο κομμωτής το ψαλίδι στα χέρια του.

Η λύση στο πρόβλημά μας βρίσκεται στον κανόνα των 5.5cm!  Αυτός ο κανόνας θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε απλά και εύκολα αν μας ταιριάζει το κοντό κούρεμα ή όχι.

«Δημιουργός» του ο hairstyle trendsetter και product innovator, John Frieda, ο οποίος τονίζει ότι όλα βασίζονται στις γωνίες του προσώπου.

Ο John Frieda μελέτησε τα γυναικεία πρόσωπα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η γωνία της σιαγόνας καθορίζει το κατά πόσο κάποια δείχνει καλύτερα με κοντά ή μακριά μαλλιά. Επιμένει, μάλιστα, ότι τα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα.

Για να δοκιμάσουμε τον κανόνα αυτό στο πρόσωπό μας, παίρνουμε ένα μολύβι ή στυλό και το τοποθετούμε οριζοντίως κάτω από το πηγούνι μας. Αμέσως μετά τοποθετούμε έναν χάρακα καθέτως κάτω από το αυτί μας και βλέπουμε σε ποιο σημείο διασταυρώνονται μολύβι και χάρακας: Aν είναι λιγότερο από 5.5cm τότε το να κόψουμε τα μαλλιά μας κοντά είναι μία πολύ καλή ιδέα! Θα μας ταιριάζουν απόλυτα!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top