Παιδιά που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των γονιών τους

Ιστορίες φρίκης με παιδοκτόνους που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star σχετικά με τη φρικτή δολοφονία του 7χρονου στην Κυψέλη

Μία ακόμα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Ελλάδα. 40χρονη μητέρα πέταξε το 4χρονο κοριτσάκι της από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στον Νέο Κόσμο και μετά πήδηξε στο κενό, δίνοντας τέλος και στη δική της ζωή. Δυστυχώς, δεν είναι η μοναδική υπόθεση με θύματα αθώα παιδιά που έχει σοκάρει τη χώρα.

Πετρούπολη: Γέννησε το μωρό της και το πέταξε στα σκουπίδια

Ήταν Φεβρουάριος του 2018 όταν ένας ρακοσυλλέκτης εντόπισε μέσα σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη το άψυχο κορμάκι ενός νεογέννητου βρέφους. Το μωρό είχε τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του τον ομφάλιο λώρο κι ένα μικρό σχοινί, ενώ μέσα στο στόμα του βρέθηκαν χαρτομάντηλα που είχαν φράξει την αναπνευστική οδό με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. 

Η 19χρονη παιδοκτόνος και η μητέρα της, καθώς οδηγούταν στον ανακριτή

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τη μητέρα του μωρού, η οποία και θεωρήθηκε η βασική ύποπτος για τη δολοφονία του. Η 19χρονη εντοπίστηκε και ομολόγησε ότι δεν είχε πει σε κανέναν ότι ήταν έγκυος. Γέννησε ολομόναχη στο μπάνιο του σπιτιού της. Το έπνιξε με τα χέρια της, βάζοντάς του χαρτιά μέσα στο στόμα και μετά η μητέρα της, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια. 

Πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο

Τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς μια ακόμα παρόμοια υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Νεογέννητο μωρό βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο. 

Η πολυκατοικία, στον ακάλυπτο της οποίας βρέθηκε το νεκρό νεογέννητο αγοράκι. 

Το νεκρό μωρό βρήκε μία γυναίκα, η οποία καθάριζε την πολυκατοικία κάτω από ένα φαράσι και ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως αποδείχθηκε, μια 22χρονη ένοικος της πολυκατοικίας ήταν η μητέρα του άτυχου βρέφους που πριν προλάβει να πάρει τις πρώτες του ανάσες, «έφυγε» από τη ζωή. Η ίδια ομολόγησε ότι γέννησε ολομόναχη μέσα στην μπανιέρα, έκοψε τον ομφάλιο λώρο με ένα ψαλίδι και μετά τύλιξε το μωρό σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Δολοφονία Δουρή

Ήταν 31 Δεκεμβρίου του 1993 όταν το πανελλήνιο παρέλυσε από την είδηση του φρικτού θανάτου του 6χρονου Νίκου Δουρή στην Ερμιόνη.

Ο μικρός, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκε νεκρός και σεξουαλικά κακοποιημένος σε μια αλάνα κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

(Ο Μανώλης και ο Νίκος Δουρής)

Ως δράστης του φρικτού αυτού εγκλήματος συλλαμβάνεται ο πατέρας του μικρού, ο οποίος και ομολογεί την αποτρόπαιη πράξη του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον κυριεύει μια σπάνια ασθένεια που τον έκανε να έχει παραισθήσεις. Μάλιστα, ενώ είχε ομολογήσει μετά αρνήθηκε ότι είχε σκοτώσει το παιδί του. Στο άψυχο σώμα του μικρού Νίκου βρέθηκαν τρίχες γεννητικών οργάνων που δεν ανήκαν στον Μανώλη Δουρή, ενώ ο καθηγητής εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης που ερεύνησε τότε το θέμα, δήλωσε ότι από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης των εγκληματολογικών εργαστηρίων δεν ήταν σίγουρο ότι δολοφόνος ήταν ο Μανώλης Δουρής.

Στις 24 Φεβρουαρίου 1996, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου του, ο Δουρής αυτοκτονεί μέσα στο κελί του στις φυλακές Τριπόλεως.

Η φρικτή δολοφονία της μικρής Βασούλας – Την έσφαξε ο πατέρας της

Το 2002 μια γειτόνισσα ανακαλύπτει στο υπνοδωμάτιο σπιτιού στην Πελασγία Φθιώτιδας τη 13χρονη Βασούλα Βουλγαράκη νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το άψυχο κορμάκι του μικρού κοριτσιού ήταν κατακρεουργημένο.

(Η 13χρονη Βασούλα Βουλγαράκη)

Η καρωτίδα του ήταν κομμένη τρεις φορές, είχε κομμένες φλέβες και βαθιά τραύματα από μαχαίρι στα νεφρά, την κοιλιά, τους αγκώνες, τα στήθη και τα δάχτυλα. Η μητέρα της μικρής κατηγόρησε αμέσως τον εν διαστάσει σύζυγό της, λέγοντας ότι σκότωσε το παιδί τους για να την εκδικηθεί, επειδή τον εγκατέλειψε. Ο πατέρας συνελήφθη και καταδικάστηκε για τη δολοφονία της κόρης του.

Βασάνιζαν το 2,5 ετών αγοράκι τους με βραστό νερό

Το 2014 η μητέρα μαζί με τον φίλο της μεταφέρουν νεκρό στο Κέντρο Υγείας Μοιρών στο Ηράκλειο Κρήτης ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών. Όπως αποδείχθηκε, το ζευγάρι των Βούλγαρων έριχνε βραστό νερό στην πλάτη του μωρού, προκαλώντας του βασανιστικό θάνατο.

Η υπόθεση της μικρής Άννυ

Η δολοφονία της 4χρονης Άννυ είναι ίσως ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα που έχουν απασχολήσει την ελληνική αστυνομία. Ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής στις 21 Απριλίου 2015 η μητέρα της Άννυ δηλώνει με καθυστέρηση στην αστυνομία την εξαφάνιση της κόρης της.

(Η μικρή Άννυ)

Όπως είπε η ίδια, το παιδί το πρόσεχε μια φίλη της και το έχασε. Η αλήθεια όμως ήταν πιο αποκρουστική. Το γλυκό κοριτσάκι δολοφονήθηκε με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο από τον ίδιο του τον πατέρα μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα που έμεναν.

(Η μικρή Άννυ σε ευτυχισμένες στιγμές με τον πατέρα της)

Όπως αποκαλύφθηκε ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός. Ο πατέρας της, αφού τη σκότωσε, την τεμάχισε και την έβρασε. Μετά για να εξαφανίσει το πτώμα της κάποια κομμάτια τα πέταξε στην τουαλέτα και κάποια σε κάδους σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Η εξάχρονη Στέλλα που την πέταξε στα σκουπίδια ο πατέρας της

Τραγικό θάνατο βρήκε και η εξάχρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα στην Αγία Βαρβάρα στις 28 Απριλίου 2017.

Ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία και υποκρινόμενος τον ανήσυχο γονιό ισχυρίστηκε ότι κάποιος μπήκε μέσα στο σπίτι κι έκλεψε το κορίτσι, ενώ βγήκε και Amber Alert για την εξαφάνιση της μικρής.

(Η μικρή Στέλλα Εικοσπεντάκη)

Μετά από 12 ώρες ανάκρισης, ο Γιάννης Εικοσπεντάκης έσπασε και ομολόγησε ότι στραγγάλισε την κόρη του, γιατί δεν ήθελε να την κάνει μπάνιο και πέταξε το άψυχο κορμάκι της σε κάδο απορριμμάτων λίγα μετρά μακριά από το σπίτι τους.

Σκότωσε τα δύο αγόρια του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

Στις 24 Νοεμβρίου 2017 η πυροσβεστική καλείται να σβήσει φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη.

Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης, αλλά μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν νεκροί ο πατέρας και οι δίδυμοι γιοι του.

(Το σπίτι, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο αγόρια)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος πατέρας των παιδιών αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα. Έγραψε στον τοίχο του σπιτιού του «Σας βαρέθηκα όλους», έβαλε φωτιά στο στρώμα του, αφού έκλεισε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και αυτοκτόνησε, παίρνοντας μαζί του στον θάνατο τα παιδιά του. 

Η οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους

Στις 17 Δεκεμβρίου 2017 η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από μια νέα οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. Αστυνομικός, ο οποίος ανήκε στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη δολοφονεί τη σύζυγό του και την πεθερά του. Κατόπιν πηγαίνει στο δωμάτιο που κοιμάται η μονάκριβη κόρη του, την πυροβολεί εξ επαφής στο κεφάλι και αυτοκτονεί.

(Ο αστυνομικός που σκότωσε σύζυγο, πεθερά και κόρη στους Αγίους Αναργύρους)

Όπως αποκαλύπτεται, ο αστυνομικός αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα και η σύζυγός του, γνωστή γιατρός στην περιοχή, σκόπευε να του ζητήσει διαζύγιο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top