Πριν τον Justin Theroux και τον Brad Pitt ποιοι; Οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της Jennifer Aniston

Δείτε με ποιους είχε σχέση η διάσημη ηθοποιός

Σαν βόμβα έπεσε στο Hollywood η είδηση του χωρισμού της Jennifer Aniston και του Justin Theroux.

To ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε το 2011, αρραβωνιάστηκε το 2012 και παντρεύτηκε το 2015, έριξε τίτλους τέλους αφήνοντας τους fans τους άφωνους.

Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο για την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, η οποία το 2005 πήρε χωριστούς δρόμους με τον Brad Pitt μετά από 5 χρόνια γάμου.

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιανουάριο του 2015, ενώ τον Απρίλιο ο χολιγουντιανός σταρ εθεάθη για πρώτη φορά με την πέτρα του σκανδάλου Angelina Jolie.

Ωστόσο, πριν από αυτούς τους δύο πολύ σημαντικούς άντρες της ζωή της, η Jennifer Aniston είχε και άλλες σχέσεις.

1990- 1991

Πριν ακόμα γίνει γνωστή από τη σειρά «Φιλαράκια» η ηθοποιός έβγαινε με τον Charlie Schlatter, ο οποίος πρωταγωνίστησε με την Kylie Minogue στην ταινία «The Delinquents»

1995

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ήταν για λίγο ζευγάρι με τον frontman των Counting Crows, Adam Duritz, o οποίος έβγαινε επίσης με την συμπρωταγωνίστριά της στο «Φιλαράκια» και πολύ καλή της φίλη Courtney Cox.

1995-1995

Για τρία χρόνια ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό του φιλμ «The O.C» Tate Donovan.

2005-2006

Μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt, η διάσημη ηθοποιός γνωρίστηκε με τον Vince Vaughn, στα γυρίσματα του «The Break – Up». Οι δυο τους έβγαιναν για ένα χρόνο, ενώ αργότερα η Jennifer Aniston εξομολογήθηκε ότι την επανέφερε πίσω στη ζωή μετά το διαζύγιό της.

2007

Απόλαυσε ένα σύντομο δεσμό με το μοντέλο Paul Sculfor.

2008

Τρία χρόνια πριν γνωριστεί με τον Justin Theroux, ήταν για ένα χρόνια σε μια in/off κατάσταση με τον τραγουδιστή John Mayer.

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top