Βέλγος μιλάει άπταιστα ελληνικά και γίνεται… αστέρι του YouTube

Η λατρεία του για την ελληνική κουλτούρα και ο λόγος που έμαθε τη γλώσσα μας

Καλύτερα και από Έλληνας μιλάει τα Ελληνικά ο Βέλγος Φρεντ Γκρουν, ο οποίος δημιούργησε κανάλι στο Youtube και έχει γίνει διάσημος, με τους θαυμαστές του να είναι κυρίως Έλληνες.

Ο Φρεντ ανεβάζει συνεχώς βιντεάκια στο κανάλι του, το οποίο ονόμασε «Φιλέλληνας» στα οποία μιλάει και ενίοτε τραγουδάει ελληνικά σαν… γνήσιος Έλληνας.

Ο ίδιος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελλάδα, καθώς οι γονείς του είναι Βέλγοι, γεννήθηκε στη Λιέγη και μεγάλωσε στις Βρυξέλλες.

Όπως λέει λατρεύει τις ξένες γλώσσες και ήδη μιλάει άπταιστα πέντε (γαλλικά, ολλανδικά, ιταλικά, αγγλικά, ελληνικά), αλλά ο λόγος που ξεκίνησε να μαθαίνει ελληνικά ήταν μια… γυναίκα!

«Ο πραγματικός λόγος που έμαθα Ελληνικά ήταν εξαιτίας μία Ελληνίδας που ήθελα να εντυπωσιάσω», λέει ο ίδιος στο βίντεό του, προκαλώντας την περιέργεια των followers του για το αν τελικά πέτυχε το σχέδιό του.

Ο Φρεντ απαντά με έντονη αίσθηση του χιούμορ στα σχόλια των χρηστών, γνωρίζει εκφράσεις της καθημερινής ελληνικής αργκό και έχει αποκτήσει και πάρα πολλές θαυμάστριες που τον ονειρεύονται γαμπρό στην Ελλάδα.

Ο ίδιος για να τις… γοητεύσει δε διστάζει να πάρει την κιθάρα του και να τραγουδήσει… Κότσιρα, ενώ αποκάλυψε ότι τελικά το ειδύλλιο με την Ελληνίδα δεν ευοδώθηκε.

Μέχρι στιγμής το κανάλι του έχει 22.000 εγγραφές, ενώ μόνο το πρώτο βιντεάκι που ανέβασε σε αυτό έχει 25.000 likes, 300.000 προβολές και πάνω από 2.700 θετικά σχόλια. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top