Κι όμως! Το πρόσωπο των Χριστουγέννων είναι ο Bruce Willis

Ποιος Άγιος Βασίλης;

Χριστούγεννα κι όλοι θεωρούν ότι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ημερών είναι – ποιος άλλος; - ο αγαπημένος Άγιος μικρών και μεγάλων, ο Άγιος Βασίλης.

Αυτός που φέρνει δώρα, αφού πιει λίγο από το γάλα και φάει μερικά από τα μπισκοτάκια που τον περιμένουν σε κάθε σπίτι – κάτι που ίσως δικαιολογεί και τη μεγάλη του κοιλίτσα!

Υπάρχουν κάποιοι, όμως, που έχουν άλλη γνώμη και είναι πολλοί.

Κι αυτό γιατί ως απόλυτο πρόσωπο των εορταστικών αυτών ημερών ψηφίστηκε ο Bruce Willis και η ταινία του «Die Hard», που χαρακτηρίστηκε η καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία – ακόμα κι αν πολλοί από εσάς περιμένατε να βρείτε στη θέση αυτή το «Home Alone», που έχει «στοιχειώσει» τα παιδικά μας χρόνια και τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν τα «Empire» και «Forbes», που αν και κανείς δεν το περίμεναν έδωσαν στην ταινία περιπέτειας αυτόν τον τίτλο.

Μάλιστα, ψηφίστηκε τόσο από εκείνους που λατρεύουν τις γιορτές, όσο κι από εκείνους που ανυπομονούν να περάσουν και να επιστρέψουν στην «κανονικότητά» τους.

Στο άρθρο του «Empire» «Οι 30 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες» του 2016, οι ταινίες «Trading Places», «Gremlins» και «It's A Wonderful Life» έφαγαν τη σκόνη της ταινίας δράσης του 1988, που μεταξύ άλλων έχει χαρακτηριστεί και ως μια από τις κορυφαίες της κατηγορίας της.

Το ίδιο και στο «Forbes» που στο άρθρο του με τίτλο «Οι καλύτερες 10 χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών» το «Die Hard» προσπερνάει τις «Brazil» και «The Nightmare Before Christmas».

«Το Die Hard είναι όλα όσα πρέπει να είναι μια ταινία για τα Χριστούγεννα» αναφέρει ο Mark Hughes των Forbes.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top