Πέθανε ο θρυλικός rock star Johnny Hallyday - Η πολυτάραχη ζωή και οι αμέτρητες κατακτήσεις

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:02

Με εκρηκτικό στιλ και εντυπωσιακό σωματότυπο, ο γάλλος γερόλυκος της ροκ μουσικής πέθανε τη νύχτα της 5ης Δεκεμβρίου, σε ηλικία 74 ετών, από καρκίνο του πνεύμονα.

Ο Johnny Hallyday ή Jeanne Philippe Schmett, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή, έζησε μια πολυτάραχη ζωή. Γεννημένος την 15η Ιουνίου 1943, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει το 1966, είχε καταρρεύσει επί σκηνής το 1986, είχε παντρευτεί πέντε φορές, τις δύο την ίδια γυναίκα, την κόρη ενός από τους πιο παλιούς του φίλους, που είχε γράψει αρκετά από τα τραγούδια του.

Στα 57 χρόνια της καριέρας του, ο Hallyday πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους και υπήρξε το «είδωλο των νέων» στη Γαλλία, διαπερνώντας εποχές και μουσικά στιλ, από το ροκ εν ρολ μέχρι τη βαριετέ, από τη ροκ ως τα μπλουζ.

Ο μεγάλος και διασημότερος έρωτάς του ήταν η τραγουδίστρια Sylvie Vartan, ντίβα της εποχής. Παντρεύτηκαν το 1965, όταν εκείνος ήταν 22 ετών και το 1966 γεννήθηκε από την ένωσή τους ο David Hallyday.

Johnny Hallyday, Sylvie Vartan

Johnny Hallyday, Sylvie Vartan

Ο έρωτάς τους έμεινε στα γαλλικά χρονικά ως θυελλώδης, αρκετά καταστρεπτικός και για τους δύο και χώρισαν το 1980. Το 1981, ο Hallyday προχώρησε στον επόμενο γάμο του, με την Elisabeth Etienne, ένας γάμος αστραπή, αφού χώρισαν τρεις μήνες αργότερα.

Johnny Hallyday, Elisabeth Etienne

Την ίδια χρονιά, ο ερωτύλος ροκ σταρ γνώρισε την διάσημη τότε ηθοποιό Natalie Bayge και χωρίς να παντρευτούν απέκτησαν μια κόρη, τη Lora. Το ειδύλλιο δεν κράτησε πολύ, χώρισαν το 1986, σε μια εποχή που ο ροκ σταρ της Γαλλίας βρισκόταν στο απόγειό του.

Johnny Hallyday, Natalie Bayge

Το 1990, και μετά από πολλές κατακτήσεις, παντρεύτηκε την Adeline Blondieau. Εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 47. Η σχέση τους ήταν από τις πιο πολύπλοκες και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Προς έκπληξη όλων ξαναπαντρεύτηκαν το 1994 και ξαναχώρισαν ένα χρόνο αργότερα, με τρομερούς καυγάδες.

Johnny Hallyday, Adeline Blondieau

Από τους μεγάλους έρωτες στη ζωή του σταρ ήταν η Εstelle Lefeboure, μοντέλο, με την οποία απέκτησε την Ilonna, μοντέλο με τη σειρά της.

Johnny Hallyday, Εstelle Lefeboure

Στην ταραγμένη ζωή του Γάλλου σταρ μπήκε τον Μάριο του 1996 το μοντέλο Laeticia, με την οποία έζησε, παρά τα σκαμπανεβάσματα, ως την τελευταία ημέρα της ζωής του.

Johnny και Laeticia Hallyday

Johnny και Laeticia Hallyday

«Είμαι ροκάς και ένας ροκάς πρέπει να ζει σαν μοναχικός λύκος», δήλωνε στην κορύφωση της καριέρας του εκείνος που πέρασε κυριολεκτικά τη ζωή του ενωμένος με όμορφες και διάσημες γυναίκες.

 

Φωτό: AP,Tele-Star

Video: AP

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top