Πρίγκιπας Harry: Oι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του πριν τη Meghan Markle

Ποιες έχασαν την ευκαιρία να γίνουν πριγκίπισσες;

Θεωρείτο ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, ωστόσο, ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να αφήσει πίσω του την άσωτη ζωή, τα ξενύχτια και τις γυναίκες και να αφιερώσει την καρδιά του στη μία και μοναδική. Σε εκείνη που του κατάλαβε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του από την πρώτη στιγμή, την Meghan Markle.

Ο παραμυθένιος γάμος του με την Αμερικανίδα ηθοποιό που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, σίγουρα θα «ραγίσει» πολλές γυναικείες καρδιές μιας και ο 33χρονος γαλαζοαίματος δεν έχει και μικρό παρελθόν.

Από το πλευρό του πέρασαν διάφορα μοντέλα, παρουσιάστριες και pop stars.

Ποιες είναι λοιπόν εκείνες που έχασαν την ευκαιρία να τα… παρατήσουν όλα και να γίνουν πριγκίπισσες;

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

2016: Ellie Goulding

Η πιο πρόσφατη σχέση του πρίγκιπα Harry πριν τη Meghan Markle φέρεται να ήταν με την  διάσημη pop star, Εllie Goulding. Oι δυο τους ήταν φίλοι από το 2014, ωστόσο, το φλερτ ήταν έντονο μεταξύ τους. Ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια ενός event, στο οποίο ο 33χρονος γαλαζοαίματος ήταν προσκεκλημένος της Audi Polo στο Coworth Park του Berkshire. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκεί φιλήθηκαν κάτω από μια κουβέρτα, ενώ μετά το event έδωσαν το «παρών» σε ένα πάρτι, στο οποίο είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον.

2014: Cressida Bonas

Πριν τη Meghan Markle, η πιο σοβαρή σχέση του πρίγκιπα Harry ήταν με την ηθοποιό Cressida Bonas, με την οποία τα δημοσιεύματα συχνά πυκνά τους ήθελαν να αρραβωνιάζονται! Ωστόσο, οι δυο τους μετά από δύο χρόνια σχέσης χώρισαν, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος που έριξαν τίτλους τέλους.

2012: Μollie King

Αν και ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι ήταν ζευγάρι, ο πρίγκιπας Harry ήταν με την τραγουδίστρια  του συγκροτήματος "The Saturdays", Molly King, λίγο μετά το χωρισμό της με το μοντέλο των  Dolce & Gabbana,  David Gandy. Αυτόπτες μάρτυρες τους είχαν δει στο club Bunga Bunga του Λονδίνου όπου διασκέδαζαν με καραόκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

2010: Florence Brudenell-Bruce

Ειδύλλιο με τον πρίγκιπα Harry είχε και το μοντέλο Florenve Brudenell-Bruce,  πρώην αγαπημένη του Τζένσον Μπάτον, οδηγού αγώνων της F1. Το μοντέλο εσωρούχων είχε «εγκριθεί» από την βασιλική οικογένεια, ενώ ο βρετανικός τύπος μιλούσε για το νέο «dream couple» της Αγγλίας. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Harry  είχε γνωρίσει την 25χρονη τότε Florence στον αδερφό του και σε άλλους στενούς συγγενείς και φίλους, ήταν ένα σημαντικό βήμα για την σχέση τους. Oι δύο τους ήταν φίλοι από παλιά, αλλά ο έρωτας τους προέκυψε όταν ο Harry χώρισε οριστικά με την Chelsy Davy, με την οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση -με πολλούς ωστόσο χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Φημολογείται, ότι ένας από τους λόγους που ο Ηarry με την Florence χώρισε είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του πρώτου στη πολεμική αεροπορία.

2009: Caroline Flack

Η Caroline Flack του X Factor πριν έρθει κοντά με τον τραγουδιστή των One Direction Harry Styles έβγαινε με τον πρίγκιπα Harry το 2009. Oι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της κοινής φίλης τους, Natalie Pinkham.

 2004- 2009: Chelsy Davy

Για έξι χρόνια, η Chelsy Davy ήταν ζεγάρι με τον πρίγκιπα Harry. Όμως, δεν μπορούσε να διαχειριστεί την προσοχή των media και μετά τον χωρισμό τους γύρισε στην Αφρική για να ηρεμήσει. Την τρομοκρατούσε το γεγονός πως τους καταδίωκαν φωτογράφοι για μια φωτογραφία τους. «Ήταν τρελό, τρομακτικό και άβολο. Το έβρισκα πολύ δύσκολο. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ». Είχε πει ότι πάντα θα τον αγαπά και πράγματι παρέμειναν καλοί φίλοι. Είχε μάλιστα προσκληθεί στον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. 

2003: Natalie Pinkham 

Το 2003 τα δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο πρίγκιπας Harry είχε ειδύλλιο με την παρουσιάστρια Natalie Pinkham. Μια σχέση που δεν κράτησε και η Natalie προχώρησε τη ζωή της με τον Owain Walbyoff. Από τότε έχουν παραμείνει φίλοι.

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στις  27-11-2017 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top