Robert Pattinson: Η γοητεία του, η Ακρόπολη και το κέρατο που τον τσάκισε...

H σχέση του με την Kristen Stewert άφησε ιστορία!

Η Ακρόπολη και το κέρατο που τσάκισε τον Pattinson

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τρίτη ο Robert Pattinson και  παρουσιάσε τη νέα του ταινία με τίτλο «Good Time».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που έγινε διάσημος μέσα από το υπερ-επιτυχημένο "Λυκοφως" , απαθανατίστηκε στην Ακρόπολη μαζί με τ ον ελληνικής καταγωγής παραγωγό Τέρι Ντούγκας.

Ήταν ντυμένος casual και πολύ ευδιάθετος.

Ποιος όμως είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός που επισκέφθηκε τη χώρα μας και ο οποίος κατατάσσεται στους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood;

Ο Robert Patinson είναι Άγγλος ηθοποιός, μουσικός και παραγωγός ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο.

Είναι ταύρος στο ζώδιο και γεννημένος το 1986. H μητέρα του εργάζονταν σε πρακτορείο μοντέλων, και ο πατέρας του, Ρίτσαρντ, εισάγει αυτοκίνητα-αντίκες από τις ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός συμμετείχε   στην τηλεοπτική ταινία Ring of the Nibelungs το 2004 και στο Vanity Fair σκηνοθεσίας Mira Nair.

Την ίδια χρονιά έπαιξε τον Cedric Diggory στην ταινία Harry Potter and the Goblet of Fire. Ο Ρόμπερτ έπαιξε τον [Edward Cullen στην ταινία Twilight, βασισμένη στην εμπορική επιτυχία του ομότιτλου μυθιστορήματος της Stephenie Meyer, το οποίο κυκλοφόρησε στις 21 Νοεμβρίου 2008 στη Βόρεια Αμερική. Συνέχισε με τον ρόλο του Edward Cullen και στις υπόλοιπες συνέχειες της ταινίας The Twilight Saga:New Moon(Νοέμβριος 2009) The Twilight Saga: Eclipse (Ιούλιος 2010) ,The twilight saga: Breaking Dawn part 1 (Νοέμβριος 2011) και το The twilight saga: Breaking Dawn part 2 (Ιούλιος 2012).

Στις 10 Νοεμβρίου το 2009  στα 81α Όσκαρ παρουσιάστηκε ένα ντοκιμαντέρ που αφορούσε τη ζωή και τη δημοτικότητά του.

‘Ένα χρόνο μετά ήταν πρωταγωνιστής και παραγωγός της ταινίας «Remember Me» που κυκλοφόρησε  στις 12 Μαρτίου 2010. Τον Απρίλιο του 2011 πρωταγωνίστησε στη ταινία Water for Elephants.

Παράλληλα ο Robert έχει ονομαστεί από το περιοδικό People ως ο «πιο σέξι άνδρας» για τις χρονιές 2009 και 2008.

Προσωπική ζωή

Η πιο γνωστή σχέση του ηθοποιού ήταν με την Kristen Steward. Οι paparazzi τους κυνήγαγαν παντού, όμως η Αμερικανίδα ηθοποιός τον πρόδωσε. Οι φωτογράφοι την έπιασαν να φιλιέται με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top