Aυτές οι τροφές είναι ωφέλιμες αλλά τις τρώμε λάθος!

Έχουν θρεπτικά συστατικά που χάνονται

Τροφές ωφέλιμες που τις τρώμε λάθος

Πολύ ωφέλιμες για τον οργανισμό μας είναι πέντε τροφές, όμως χάνουν τις βιταμίνες και τα θρεπτικά τους στοιχεία όταν τις τρώμε λάθος.

Λιναρόσπορος

Πολλά ωφέλιμα συστατικά έχει ο λιναρόσπορος όχι όμως όταν τον καταναλώνουμε ολόκληρο αλλά αλεσμένο δηλαδή όταν τον προσθέτουμε σαν σκόνη στο φαγητό μας.

Μαύρο τσάι

Αντιοξειδωτικές ουσίες περιέχει το μαύρο τσάι μόνο όμως όταν το καταναλώνουμε σκέτο. Όταν προσθέτουμε γάλα, χάνονται τα θρεπτικά συστατικά του.

Μπρόκολο

Ένα άκρως υγιεινό λαχανικό είναι το μπρόκολο, όμως για να διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά του θα πρέπει να το βράζετε  στον ατμό.

Φράουλες

Οι φράουλες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά όμως όταν τις κόβουμε αυτά χάνονται.

Σκόρδο

Σε αντίθεση με τις φράουλες το σκόρδο πρέπει να ψιλοκόβεται και όχι να καταναλώνεται ολόκληρο.

Πηγή:edition.cnn.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top