Έκλεισαν το μαγαζί που τραγουδούσε ο Πανταζής για φοροδιαφυγή

"Βροχή" τα λουκέτα

Πριν καλά - καλά αρχίσει η θερινή σεζόν, ξεκίνησε το «πάρτι» της φοροδιαφυγής. Οι αρχές μοιράζουν λουκέτα, με πιο πρόσφατο αυτό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

Πολλοί οι θαμώνες στα μπαρς, λίγες οι αποδείξεις! Τι κι αν ακόμη δεν ξεκίνησε η καλοκαιρινή σεζόν; Το... "πάρτι της φοροδιαφυγής" έχει ήδη αρχίσει.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έκανε «επιδρομή» σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας, όπου εμφανιζόταν ο Λευτέρης Πανταζής και έπιασε… «λαβράκι»! Το μπαρ δεν είχε κόψει αποδείξεις ύψους 5.500 ευρώ, μ' αποτέλεσμα να το κλείσουν για  48ωρες.

«Έμαθα ότι έκαναν έρευνα και βρήκαν στο μαγαζί δούλευε χωρίς αποδείξεις,. Όπως πάντα είχα συμβόλαιο με τον επιχειρηματία, δεν ξέρω όμως τι έκανε εκείνος», είπε ο ίδιος ο Λευτέρης Πανταζής.

Φαίνεται πως η φοροδιαφυγή αποτελεί  "τακτική" των περισσότερων ανθρώπων της νύχτας! Το μεγαλύτερο "πάρτι" γίνεται στα μαγαζιά της περιφέρειας απ' όπου κάνουν ένα... "πέρασμα" γνωστοί καλλιτέχνες !

«Σε αυτά κρίνεται πάντα ο επιχειρηματίας, όχι εμείς. Εμείς οι τραγουδιστές δεν έχουμε σχέση με το συμβάν. Νόμιμα διασκεδάσαμε τον κόσμο, όπως κάνουμε όπου πηγαίνουμε  για εμφανίσεις», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Χρυσωρυχείο οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών στην επαρχία

Σε  χρυσωρυχείο έχουν εξελιχθεί οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών στην επαρχία. Για να καταλάβετε, (ΚΑΡΤΑ) ένα μεγάλο όνομα μπορεί να πάρει έως και... 22.000 ευρώ τη βραδιά, ενώ ένας λιγότερο γνωστός τραγουδιστής παίρνει περίπου 4.000 ευρώ!

Η συμφωνία βέβαια "κλείνει" μόνο αφότου συμφωνήσει ο καλλιτέχνης να τραγουδήσει ζωντανά. Λίγοι επιχειρηματίες πληρώνουν... αδρά για playback. Όλοι πάντως προσβλέπουν σ' αυτά τα... καλλιτεχνικά "περάσματα" της μιας βραδιάς.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top