Ξεχάστε το ολόκληρο αρνί για το Πάσχα - Με το… κομμάτι πλέον οι περισσότερες αγορές

Κυνηγούν τους πελάτες με το τουφέκι για τον οβελία!

Κι όμως: Μεγάλη Τετάρτη στις κεντρικές αγορές,  όπως θα δείτε και στο ρεπορτάζ του Star, κυνηγούν τους πελάτες «με το  τουφέκι»! Οι περισσότεροι αγοράζουν με το…  κομμάτι τον Πασχαλινό οβελία και όλοι σχεδόν περιμένουν τις επόμενες ημέρες μήπως πέσουν οι τιμές.

Στην κεντρική αγορά της Αθήνας είναι σπάνια μέχρι στιγμής η αγορά ολόκληρου αρνιού για τον πασχαλινό οβελία. Οι αγορές είναι με το κομμάτι, 3 κιλά,  ένα μπούτι ή μια σπάλα, έτσι για να νοιώσουν οι περισσότεροι την ημέρα αυτή.

«Βλέπεις πουθενά ολόκληρο αρνί;  Να κρατάει κάποιος ρε παιδιά…» αναρωτιέται κρεοπώλης στην  κάμερα του Star.

 ΣΤΑ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ - ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Οι τιμές κινούνται σε λίγο χαμηλότερα επίπεδα από τα περσινά, με την τιμή στο αρνάκι και στο κατσικάκι να βρίσκεται  στα 6 ευρώ, ενώ στα 7 ευρώ βρίσκεται η τιμή για το γάλακτος στη Βαρβάκειο. Οι περισσότεροι καταναλωτές λένε πάντως ότι τις επόμενες ημέρες συνήθως πέφτουν οι τιμές. Κι έτσι, η αγορά βρίσκεται στην αναμονή.

«Εγώ πήρα σήμερα, δεν περιμένω. Νομίζω ότι οι τιμές δεν θα πέσουν. Οπότε πήρα λίγο  γάλακτος να κάνω γιορτές με τη γυναίκα μου» δηλώνει πάντως καταναλωτής στην κάμερα του Star.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top