Προκήρυξη πρόσληψης από Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε τις προϋποθέσεις

Προκήρυξη πρόσληψης από Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σε πρόσληψη ενός δημοσιογράφου προχωρά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. (ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε).

Σύμφωνα με την προκήρυξη, τα προσόντα επιλογής είναι:

A) Να είναι μέλος της ένωσης Συντακτών

B) Αποδειγμένη εμπειρία (20) ετών στο χώρο του Τύπου, σε εφημερίδες, τηλεόραση, καθώς και σε πρακτορεία ειδήσεων πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, στην σύνταξη ύλης, στον σχεδιασμό και υλοποίηση των δημοσιογραφικών θεμάτων σε γραφήματα για έντυπα ή ψηφιακή μορφή με γνώσεις σε Αε^ε, Illustrator photoshop in design 3d.

Θητεία

Η σύμβαση είναι μονοετής.

Γενικοί όροι και Επισημάνσεις

H προϋπηρεσία θα αποδεικνύεται με προσκόμιση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δείγματος των εργασιών από τα Μέσα που έχει εργασθεί ο υποψήφιος και με έγγραφα προηγούμενου εργοδότη καθώς και με βεβαιώσεις από τα ανάλογα ασφαλιστικά ταμεία (ώστε να αποδεικνύεται η 20ΕΤΗς εμπειρία) τα οποία θα αποδεικνύουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, τον σχεδιασμό και υλοποίηση infographics.

Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα παρέχει τις υπηρεσίες του/της στην εταιρεία σε ολόκληρο το νόμιμο ωράριο εργασίας ως δημοσιογράφος εξειδικευμένος στα infographics με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Επισημαίνεται ότι η επιλογή θα γίνει από την αρμόδια τριμελή επιτροπή αξιολόγησης που συστήθηκε στις 26/02/2018. απόφαση του Προέδρου-Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας κατ άρθρο 20 παρ. 1 περ. γ του ΠΔ 191/2008 μετά από συνέντευξη των υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις πρόσληψης , συνεπώς δεν τίθεται θέμα προτεραιότητας κατά την υποβολή του βιογραφικού.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλλουν το βιογράφικό τους από τις 28/02/2018 έως και τις 22/03/2018 στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό στην οδό Τσόχα 36 στον 2ο όροφο (Γραμματεία Προέδρου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top