Taxisnet: Προ των πυλών η online ρύθμιση οφειλών και απευθείας πληρωμές φόρων

Αναβαθμίζεται η πλατφόρμα

Taxisnet: Προ των πυλών η online ρύθμιση οφειλών και απευθείας πληρωμές φόρων

Από την ερχόμενη εβδομάδα - εκτός απροόπτου - ενεργοποιείται η εφαρμογή που θα επιτρέπει να ρυθμίζονται μέσω των λογαριασμών Taxis των φορολογούμενων, όλες οι οφειλές, προτού αυτές καταστούν ληξιπρόθεσμες.

Μέχρι σήμερα, η δυνατότητα αυτή παρεχόταν μόνο μέσω των κατά τόπους ΔΟΥ, ωστόσο πλέον θα μπορεί να γίνεται η ρύθμιση των φόρων σε έως και 12 δόσεις ή 24 δόσεις, online.

Για να μπορούσε κάποιος να ρυθμίσει στο Taxis οφειλές, θα έπρεπε να είχε περάσει η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής τους.

Ωστόσο, πλέον η ρύθμιση των 100 δόσεων, θα χάνεται ακόμη κι αν ο φορολογούμενος καθυστερήσει τις πληρωμές των τρεχουσών οφειλών του, έστω και μία ημέρα.

Ως εκ τούτου, αυτή η τεχνολογική αναβάθμιση ήταν απαραίτητη.

Παράλληλα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου το Taxis θα αναβαθμιστεί, επιτρέποντας στους πολίτες να εξοφλούν με οποιαδήποτε κάρτα, πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη τις οφειλές τους.

Με τον τρόπο αυτό το Taxis θα ενημερώνεται απευθείας για όλες τις πληρωμές, σε αντίθεση με τις καταβολές που γίνεται μέσω του τραπεζικού συστήματος, για τις οποίες χρειάζονται έως και 2 εργάσιμες ημέρες για να φανούν στο σύστημα.

Υπενθυμίζεται πως η πληρωμή των υποχρεώσεων αυτών στο γκισέ της κάθε τράπεζας έχει κόστος έως 2 ευρώ ανά συναλλαγή.

 

 

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top