Συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας με εκπροσώπους κινεζικού επενδυτικού ομίλου

Εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα

Συνάντηση Παπαδημητρίου με εκπροσώπους κινεζικού ομίλου

Με εκπροσώπους του κινεζικού επενδυτικού ομίλου Eastern Capital συναντήθηκαν  ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης  Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Enterprise Greece  Ηλίας Αθανασίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας το 2018 και έγινε αποτίμηση του 2017. Οι εκπρόσωποι του κινεζικού επενδυτικού ομίλου υπογράμμισαν τον ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία τους για την πορεία της ελληνικής οικονομίας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι ο επενδυτικός όμιλος Eastern Capital αποτελεί έναν από τους δέκα μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους βιομηχανίας της Κίνας και δραστηριοποιείται μέσω της Sichuan Airlines Group, σε τομείς όπως αεροπορικές μεταφορές, συντήρηση αερομεταφορών, τροφοδοσία αεροπορικών εταιρειών, εκπαίδευση και κατάρτιση αεροπορικών εταιρειών και αεροπορικό τουρισμό. Επίσης, δραστηριοποιείται στον χρηματοοικονομικό τομέα, καθώς και στον τομέα των ακινήτων.

Στη συνάντηση από την πλευρά της Sichuan Airlines Group Co παρευρέθηκαν:

Allen Lee, ιδρυτικό Στέλεχος Eastern Capital

John Watkins, σύμβουλος

Νίκος Ασάνης,  εξωτερικός σύμβουλος της Eastern Capital. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top