«Στο σφυρί» τα γραφεία της ΛΑΕ - Μπαράζ πλειστηριασμών από το δημόσιο

Ειρωνεία της μοίρας! Ο Παν. Λαφαζάνης που πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες θα δει τις επόμενες μέρες να πλειστηριάζεται το ακίνητο που νοικιάζει

Ειρωνεία της μοίρας. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών, θα δει τις επόμενες μέρες να πλειστηριάζεται το ακίνητο που νοικιάζει και στεγάζει τα γραφεία του κόμματός του.

Στο σφυρί βγαίνουν και τα γραφεία της ΛΑΕ στην οδό Πατησίων στον όγδοο όροφο για ένα χρέος 242.000 ευρώ.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως είναι κακό να αγωνίζεσαι ενάντια στους πλειστηριασμούς γιατί υπάρχει και εκδίκηση. Το ακίνητο ανήκει στον ιδιοκτήτη φροντιστηρίων Δημήτρη Μπόνια.

«Το 2007 ή 2008 είχα πάρει ένα δάνειο επιχειρηματικό για μια συμμετοχή που είχα σε μια βιοτεχνία. Η βιοτεχνία δεν πήγε καλά. Πλήρωνα για κάποια χρόνια. Το δάνειο ήταν 260 χιλιάδες…» εξηγεί ο κ.Μπόνιας.

Μπαράζ πλειστηριασμών από το δημόσιο

Και σαν να μην έφταναν οι πλειστηριασμοί για χρέη στις τράπεζες έρχεται και ο νόμος για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς του Δημοσίου.

Στην πρώτη φάση στο σφυρί βγαίνουν 2000 ακίνητα για οφειλές για πάνω από 50 χιλιάδες ενώ ακολουθούν κατασχέσεις ακόμα και για οφειλές 500 ευρώ. Από τους πλειστηριασμούς δεν εξαιρούνται οι πρώτες κατοικίες αφού δεν υπάρχει καμία προστασία.

Η τιμή εκκίνησης και για τους πλειστηριασμούς του Δημοσίου θα είναι η εμπορική τιμή που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η μισή της αντικειμενικής.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top