Λαβράκι και για τον Bolt έβγαλαν οι έλεγχοι για το «μπάνιο» με τις σαμπάνιες στο Nammos

Δεν μπήκε μόνο η συναυλία του Ρέμου στο μικροσκόπιο…

Λαβράκι και για τον Μπολτ έβγαλαν οι έλεγχοι στο Nammos!

Πρόωρο… χειμώνα θα κάνει το γνωστό μπαρ-ρέστοραν NAMMOS στη Μύκονο, καθώς σήμερα, όπως  έχει γράψει ήδη το star.gr,  η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας ανακάλεσε τη σύμβαση παραχώρησης αιγιαλού, που έληγε το Δεκέμβριο του 2019.

Όπως αναφέρει η απόφαση, η αιτία της ανάκλησης είναι η εξέδρα 236,40 τ.μ. που τοποθέτησε η επιχείρηση το καλοκαίρι, για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.  

Σύμφωνα με το συμφωνητικό μίσθωσης, που είχε συναφθεί στις 11 Ιουλίου, αποκλειστικός σκοπός της σύμβασης ήταν η άδεια στην επιχείρηση να τοποθετεί ομπρέλες και ξαπλώστρες και μάλιστα με συγκεκριμένη διάταξη, με ρητή απαγόρευση κάθε άλλης κατασκευής ή δραστηριότητας. Και αυτός ο όρος, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, δεν τηρήθηκε.

Λαβράκι φαίνεται όμως ότι έβγαλαν και οι έλεγχοι στο λογαριασμό των 88.000 ευρώ, που φέρεται να έκανε ο  Usain Bolt για το... μπάνιο με τις σαμπάνιες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λογαριασμός δεν πληρώθηκε από την κάρτα του σπρίντερ, αλλά από κάρτα Έλληνα, ο οποίος έχει μπει στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών Αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί το "πόθεν έσχες"...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top