Με 78 υπαλλήλους ενισχύεται το ΣΔΟΕ

Διαβάστε σε ποιες περιοχές θα καλύψουν υπηρεσιακές ανάγκες

Ενισχύεται το προσωπικό του ΣΔΟΕ

Με 78 υπαλλήλους θα ενισχυθεί άμεσα το προσωπικό της Ειδικής Γραμματείας Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να καλύψει τις ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες στην Κεντρική Υπηρεσία ΣΔΟΕ Αθηνών, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής-Αιγαίου και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Η κάλυψη των θέσεων αυτών θα γίνει μέσω μετατάξεων υπαλλήλων σε κενές οργανικές θέσεις ή με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχουν οι υπάλληλοι. Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνει μέσα σε αποκλειστική προθεσμία ενός μήνα από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017.

Ήδη έχει δημοσιευθεί η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης και αναβάθμισης του ΣΔΟΕ για την καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος, που σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση αποτελεί πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top