ΠΡΟΣΟΧΗ: Λήγει την Μεγάλη Πέμπτη η προθεσμία για τις εισφορές στον ΕΦΚΑ τον Φεβρουάριο

Θα διορθωθούν τα λάθη διαβεβαιώνει η διοίκησή του

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λήγει την Μεγάλη Πέμπτη η προθεσμία για τις εισφορές στον ΕΦΚΑ  τον Φεβρουάριο

Λήγει την Μεγάλη Πέμπτη (13 Απριλίου)  η προθεσμία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του Φεβρουαρίου 2017, υπενθυμίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΦΚΑ.

Η  διοίκηση του ΕΦΚΑ επισημαίνει  ότι οι εισφορές Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2017, έχουν περιληφθεί στο ειδοποιητήριο που έχει ήδη σταλεί ταχυδρομικά στους ασφαλισμένους και έχουν αναρτηθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στον ιστότοπο www.efka.gov.gr.

Ασφαλισμένοι που, ενδεχομένως, δεν έχουν παραλάβει το ειδοποιητήριο, έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσής του, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα επίσης με τη διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης,  σε συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο από τις αρμόδιες Υπηρεσίες βρίσκεται η διαδικασία υπολογισμού των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών, προκειμένου να εντοπίζονται «ενδεχόμενες αστοχίες  και να προωθείται άμεσα η επίλυσή τους».  

Αναφέρει ακόμα ότι  οι πρώτες παρεμβάσεις έγιναν στις εισφορές Φεβρουαρίου και ήδη δρομολογούνται οι επόμενες, που θα υλοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα και  διαβεβαιώνει ότι «το έργο αυτό θα συνεχιστεί με δυναμισμό και επιμονή, μέχρι να επιλυθεί και η τελευταία αστοχία και να αποκατασταθεί η δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση όλων των ασφαλισμένων».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top