Συνεχίζεται το μπάχαλο με τον ΕΦΚΑ - «Στη φόρα» νέες επιβαρύνσεις!

Τι ποσό καλούνται να καταβάλλουν σαν προμήθεια στις τράπεζες οι ασφαλισμένοι

Συνεχίζεται το μπάχαλο με τον ΕΦΚΑ - «Στη φόρα» νέες επιβαρύνσεις!

Συνεχίζεται το απερίγραπτο  «μπάχαλο» με τον ΕΦΚΑ, πέντε μόλις ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία καταβολής του.    

Όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, παρόλο που εκδόθηκε η εγκύκλιος για τις εισφορές, ωστόσο δεν εξηγείται πουθενά πώς θα γίνει ο επιμερισμός ανάμεσα σε εργοδότη και εργαζόμενο.  Την ίδια στιγμή, υπολογίζονται σε 250.000 οι ασφαλισμένοι, με πρώτη ασφάλιση από 1/1/1993, που έχουν διπλή ασφάλιση και μέχρι τώρα εξαιρούνταν από την διπλή εισφορά,  αλλά πλέον θα κληθούν να καταβάλλουν έξτρα εισφορά.  

Αλλά σα να μην έφταναν τα παραπάνω, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία τα λάθη δεν έχουν διορθωθεί, ενώ οι ασφαλισμένοι καλούνται να καταβάλλουν και προμήθεια στις περισσότερες τράπεζες,  για πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών μέσω του δικτύου τους!

ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑ  

Οι χρεώσεις και οι τρόποι καταβολής  ανά τράπεζα είναι συγκεκριμένα:   

Alpha Bank

Μπορείτε να πληρώσετε τον ΕΦΚΑ μέσω του e-banking, αποκλειστικά με χρέωση καταθετικού λογαριασμού, με χρέωση 0,30 ευρώ ανά συναλλαγή.

Eurobank

Μπορείτε να πληρώσετε τον ΕΦΚΑ μέσω e-banking με άμεση χρέωση καταθετικού λογαριασμού, με χρέωση 0,30 ευρώ.Αν έχετε ενεργοποιημένη την υπηρεσία «Δωρεάν Συναλλαγές» δεν υπάρχει χρέωση.

Εθνική Τράπεζα

Μπορείτε να πληρώσετε τον ΕΦΚΑ μέσω e-banking με άμεση χρέωση καταθετικού λογαριασμού, χωρίς καμία προμήθεια, εντελώς δωρεάν.

Τράπεζα Πειραιώς

Μπορείτε να πληρώστε τον ΕΦΚΑ μέσω του e-banking της τράπεζας είτε με χρέωση καταθετικού λογαριασμού είτε με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Η προμήθεια ανά συναλλαγή ανέρχεται σε 0,50 ευρώ.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top