Μίχαλος: Κάλεσε ομογενείς επιχειρηματίες των ΗΠΑ να επενδύσουν στην Ελλάδα

Συναντήθηκε μαζί τους σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον

Μίχαλος: Κάλεσε ομογενείς επιχειρηματίες των ΗΠΑ να επενδ

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, κάλεσε επιχειρηματίες της ομογένειας από τις ΗΠΑ να στηρίξουν την Ελλάδα με επενδύσεις, στην κρίσιμη αυτή μάχη που δίνει η χώρα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Μίχαλος επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, που συμμετείχε στον επίσημο εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, στο Λευκό Οίκο, παρουσία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, κι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με ομογενείς επιχειρηματίες όσο και με αξιωματούχους της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις σε σημαντικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία, ο τομέας των τροφίμων, η παιδεία, η υγεία, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να υλοποιούνται σημαντικές μεταρρυθμίσεις που, αν συνεχιστούν και ολοκληρωθούν, θα διευκολύνουν σημαντικά την επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος, που αργότερα τόνισε ότι οι αξιωματούχοι τον άκουγαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι εξέφρασαν και τη θετική τους άποψη για τη χώρα μας, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ τρέφουν έντονο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

Ο κ. Μίχαλος, τέλος, ήρθε σε επαφή με ομογενείς επιχειρηματίες στη Ν. Υόρκη, προσκαλώντας τους στην Ελλάδα, στα Επιμελητήρια της χώρας, για να γνωρίσουν από κοντά και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν και τις δυνατότητες για συνεργασία με τις ελληνικές επιχειρήσεις.



 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top