24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης στου Δήμους μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ!

Οι προθεσμίες και η διαδικασία

Την έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους της χώρας, διάρκειας 8 μηνών, για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ!  

 Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, ανέργους ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινάει αύριο Τρίτη 24 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)  όπου αναγράφονται οι όροι, τα κριτήρια επιλογής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν:

1)    Μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
2)    Μακροχρόνια άνεργοι
3)    Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ
4)    Εγγεγραμμένοι άνεργοι άνω των 29 ετών
5)    Εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ ΑΜΕΑ
6)    Δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

 

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, η δράση  έχει διττή στόχευση, για την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο  αλλά και για την αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας,  με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και κατάρτιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top