ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: Τι αλλάζει στις ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΟΤΕ θα γίνονται και ΠΟΣΟ θα διαρκούν

Ξεκινά το δεκαήμερο εκπτώσεων – Ανοικτά τα καταστήματα την άλλη Κυριακή

Mε καθίζηση του τζίρου ακόμα και στα τρόφιμα υποδέχεται η αγορά το νέο δεκαήμερο εκπτώσεων που ξεκινά την Τρίτη.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα διαρκέσουν από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοικτά την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Οι έμποροι, μιλώντας στο STAR, τόνισαν πως περιμένουν σα μάννα εξ ουρανού το δεκαήμερο των εκπτώσεων, ευελπιστώντας πως θα τονωθεί λίγο ο τζίρος στην αγορά που έχει πέσει σε δραματικά επίπεδα.

Ωστόσο, επισημαίνουν πως είναι τρομακτικά δύσκολο να ρεφάρουν τα καταστήματα τις απώλειες ολόκληρων μηνών μέσα σε λίγες μέρες.

Όπως, πάντως, αποκαλύπτει στο STAR ο Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπόρων Βασίλης Κορκίδης ήδη έχει ανοίξει μια συζήτηση για μεγάλες αλλαγές στις ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Όπως εξήγησε, οι έμποροι ζητούν το δεκαήμερο των εκπτώσεων να γίνει… μήνας των εκπτώσεων, το οποίο θα μπορεί να σπάσει σε 2 ή και 3 ενδιάμεσες περιόδους μέσα στο έτος, διάρκειας 15 ή 10 ημερών αντίστοιχα!

«Υπάρχει συζήτηση να αλλάξει και να γίνουν τριάντα οι ημέρες το χρόνο. Με πρωτοβουλίες των εμπορικών συλλόγων αν ορίζονται σε 10ήμερα ή 15ήμερα, όποτε εκείνοι νομίζουν» αποκάλυψε στο STAR.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top