Νέα ρύθμιση-σοκ για οφειλέτες που δεν μπορούν να πληρώσουν!Οικονομική καραντίνα για δέκα χρόνια

Στο περιθώριο όσοι χρωστούν-Απόλυτη η καταστροφή του επιχει��είν (VIDEO)

​Σε… οικονομική καραντίνα θα βάζει η εφορία για τουλάχιστον δέκα χρόνια όσους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους,

Την ώρα που η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει φορολογική επίθεση, όσοι φορολογούμενοι σηκώσουν τα χέρια… ψηλά, θα χαρακτηρίζονται «επίσημα χρεοκοπημένοι».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Εφορία θα κατατάσσει τις εισφορές τους, στις λεγόμενες «ανεπίδεκτες είσπραξης».

Πριν χαρακτηρίσει μια οφειλή «ανεπίδεκτη είσπραξης», το Υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιεί σαρωτικούς ελέγχους και διασταυρώσεις, για να εντοπίσει οποιοδήποτε στοιχείο κινητής ή ακίνητης περιουσίας του οφειλέτη. Θα αναζητά τραπεζικές θυρίδες, καταθέσεις στην Ελλάδα �� στο εξωτερικό, ακίνητα ή εισοδήματα.

Αν δεν εντοπίζει κάτι από τα παραπάνω, θα βάζει στο συρτάρι την οφειλή μέχρι το μέλλον να εντοπιστεί κάποιο εισόδημα ή περιουσιακό στοιχείο του οφειλέτη.

Όποιος χαρακτηριστεί και «επίσημα χρεοκοπημένος» για την εφορία, θα μπαίνει σε δεκαετή οικονομική καραντίνα:

«Δεν θα μπορεί να μεταβιβάσει ακίνητα, να ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς ή να συμμετάσχει σε εταιρία από την οποία θα περιμένει εισοδήματα» εξηγεί στο Star o φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος, τονίζοντας ότι με την παραπάνω ρύθμιση, καταστρέφεται το επιχειρείν:

«Ο φορολογούμενος δεν μπορεί να επιχειρήσει, να λειτουργήσει με επιχειρηματική δραστηριότητα, και γενικά δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα».

ΔΕΕΙΕ ΤΟ VIDEO.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top