Απόλυτο μπάχαλο με τις αποδείξεις του 2016

Έχουν μπερδευτεί από τις πολλές αλλαγές

Σύγχυση επικρατεί μεταξύ των φορολογούμενων θαμώνων σε καφέ και εστιατόρια για το τι θα κάνουν με τις αποδείξεις .Κάποιοι γνωρίζουν τις νέες διευκρινήσεις της κυβέρνησης και του αρμόδιου αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών.

«Άκουσα ότι θα υπάρξει σύνδεση με το αφορολόγητο...Εντάξει θετικό μου φαίνεται για του χρόνου όμως θα το δούμε» αναφέρει στο Star ένας ιδιωτικός υπάλληλος.

Έτσι λοιπόν η σύνδεση του αφορολόγητου με τις αποδείξεις θα γίνει για τα εισοδήματα που θα αποκτηθούν φέτος και θα δηλωθούν στην Εφορία το 2017, με προϋπόθεση όμως για το χτίσιμο του αφορολόγητου την επέκταση των συναλλαγών με κάρτες πιστωτικές η χρεωστικές ...

«Ο κόσμος ζητά ακόμα να κόβουμε δεν γίνεται να κάνουμε διαφορετικά» αναφέρει ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Τώρα το υπουργείο Οικονομικών προκρίνει και κίνητρα προς τους φορολογουμένους και τους επαγγελματίες για την μεγαλύτερη χρήση του πλαστικού χρήματος στις συναλλαγές τους ,αλλά το αλαλούμ παραμένει για το τι θα γίνει τελικά με τις αποδείξεις ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top