Θα πέσει ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ! «Χρυσή» χρονιά για το ΕΣΠΑ το 2017

Σκουρλέτης: Θα είναι η χρονιά της εκταμίευσης των πιο πολλών κονδυλίων

Θα πέσει ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ! «Χρυσή» χρονιά για το ΕΣΠΑ το 2017

«To 2017 θα είναι η χρονιά της εκταμίευσης των πιο πολλών κονδυλίων για το ΕΣΠΑ» υποστήριξε ο Πάνος Σκουρλέτης στην ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι υπάρχουν προοπτικές για ανάπτυξη.

Αναφορικά με το υπερταμείο, ο υπουργός Περιβάλλοντος είπε ότι αποτελεί διοικητική ομπρέλα αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και τόνισε πως η μεταφορά της ΔΕΗ και άλλων οργανισμών δεν σημαίνει πως θα ιδιωτικοποιηθούν. Ανέφερε ακόμη ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ.

Ερωτηθείς για τον προϋπολογισμό και τη φορολογία ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «οι φόροι ήταν αποτέλεσμα ενός διλήμματος ή θα γινόταν μεγαλύτερη μείωση μισθών και συντάξεων ή θα αυξανόταν η φορολογία για το 2016 και 2017 και μετά από το 2018 θα αρχίσει η αποκλιμάκωση».

Όσον αφορά τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους, ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για υπερβάλλοντα ζήλο ορισμένων στην Αστυνομία και για εντοπισμό των υπευθύνων, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφορείται από την πολιτική της βίαιης καταστολής, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατά τη διακυβέρνηση της χώρας τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, για τον ανασχηματισμό είπε ότι είναι προνόμιο του πρωθυπουργού ενώ σημείωσε πως πάντα οι αλλαγές στην κυβέρνηση θα πρέπει να έχουν ως κριτήριο την αποτελεσματικότητα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top