ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Παράταση ενός μήνα για τη ρύθμιση οφειλών σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

Οι προϋποθέσεις για να ενταχθείτε στα προγράμματα-Πρώτη ανάρτηση:30/09/2016 09:31

Παράταση ενός μήνα για τη ρύθμιση οφειλών έδωσαν η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ, βλέποντας την συνεχιζόμενη προσέλευση των οφειλετών.

Ειδικότερα, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν την παράταση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε 36 δόσεις έως τις 31 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά στη ΔΕΗ, μοναδική προϋπόθεση για την ένταξη είναι: ο οφειλέτης να μην έχει προβεί σε αυθαίρετη επανασύνδεση με επέμβαση στο μετρητή του.

Παράλληλα, η εταιρεία εξαντλώντας κάθε περιθώριο καλής θέλησης, αποφάσισε για όσους είχαν κάνει παρέμβαση στο μετρητή τους (πλην της περίπτωσης της ρευματοκλοπής) να γίνεται η επανασύνδεση με προκαταβολή ίση με το 15% της οφειλής και εξόφληση του υπολοίπου σε 12 δόσεις.

Όσον αφορά την ΕΥΔΑΠ, οι προϋποθέσεις είναι:

- Η ύπαρξη πάσης φύσεως οφειλής άνω των 60€.

- Η ελάχιστη δόση δεν μπο��εί να είναι κατώτερη των 20€.

- Για την έγκριση της δοσιακής ρύθμισης απαιτείται η άμεση καταβολή της πρώτης από τις εγκεκριμένες δόσεις.

Πολίτες που μίλησαν στο Star διαμαρτυρήθηκαν για την ελλιπή πληροφόρηση και την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται, καθώς συχνά πρέπει να περιμένουν ώρες στην ουρά, προκειμένου να κάνουν ρύθμιση. Εκτός από την έλλειψη προσωπικού που ταλαιπωρεί τον κόσμο, υπάρχουν και άλλα ζητήματα εξυπηρέτησης που κάνουν τους καταναλωτές να δυσανασχετούν, με κάποιους μάλιστα να παραπονιούνται για λάθη, φουσκωμένους λογαριασμούς και προβλήματα στις συναλλαγές (κάρτες).

BINTEO STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top