Πέρασε του Στουρνάρα-Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank ο Θόδωρος Πανταλάκης

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Τράπεζα

Το διοικητικό συμβούλιο της Attica Bank εξέλεξε σήμερα ομόφωνα τον κ. Θεόδωρο Πανταλάκη ως μέλος του Δ.Σ. και νέο διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η τράπεζα αναφέρει:
Η Attica Bank ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, ύστερα από πρόταση της Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης και Υποψηφιοτήτων, εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Θεόδωρο Πανταλάκη ως μέλος του Δ.Σ.
Στη συνέχεια, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε τον κ. Πανταλάκη ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας.
Έτσι, κλείνει μία βασική εκκρεμότητα, σε σχέση με την εταιρική διακυβέρνηση της Τράπεζας, η οποία συμμορφώνεται πλήρως με τις υποδείξεις των Εποπτικών Αρχών, συνεχίζοντας την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της".

Προηγουμένως πάντως είχε γίνει γνωστό ότι επικρατούσε «πολεμική ατμόσφαιρα» και η κόντρα του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Στουρνάρα, κυρίως με το ΤΣΜΕΔΕ, έδειχνε να οδηγείται στα άκρα.
Πάντως, αρκετά ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία της Τράπεζας παραμένουν ανοικτά και αναμένεται να τεθούν κατά την αυριανή γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top