Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση της μετοχής της Attica Bank

Λόγω των εξελίξεων με τον ορισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου

Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση της μετοχής της Attica Bank

Την αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής της Attica Bank αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον ορισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου αλλά και με το προσωρινό πάγωμα της χορήγησης νέων δανείων.

Η Επιτροπή εκτίμησε ότι η μετοχή θα δεχθεί έντονες πιέσεις και αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της για «λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού».

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς:

«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια δημοσιευμάτων του τύπου σχετικά με εξελίξεις που αφορούν στην εταιρεία και κυρίως σχετικά με χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος για προσωρινό πάγωμα της χορήγησης νέων δανείων, αποφάσισε, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού, να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών όπως προβεί σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "ATTICA BANK A.T.E.", κατ' εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005 (ΦΕΚ Α΄/178/14.7.2005), μέχρις ότου η ως άνω εταιρεία ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις τρέχουσες εξελίξεις».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top