Αυξάνονται οι λογαριασμοί της ΕΥΔΑΠ; Σε ποιούς θα κόψει η εταιρεία το νερό!

Μπενίσης (διευθύνων σύμβουλος): Θα μπουν κάποιοι κανόνες για να μη γίνεται κατασπατάληση του νερού και να υπάρχει μία ενιαία κοστολόγηση

Κατηγορηματικά απορρίπτει το ενδεχόμενο αυξήσεων στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ, ως αποτέλεσμα της υπό διαβούλευση απόφασης της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων, ο Γιάννης Μπενίσης.
Απαντώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης υπογράμμισε ότι δεν θα υπάρξει ουδεμία ανατίμηση θα υπάρξει στα τιμολόγια της εταιρίας για τους καταναλωτές της Αττικής.
«Αυτό το οποίο βλέπω είναι ότι θα μπουν κάποιοι κανόνες, οι οποίοι, κυρίως, θα βοηθήσουν να μη γίνεται κατασπατάληση του νερού και να υπάρχει μία ενιαία κοστολόγηση, ώστε αυτή να μη γίνεται αυθαίρετα από περιοχή σε περιοχή», πρόσθεσε ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον κ. Μπενίση, η η ΕΥΔΑΠ σεβόμενη, τόσο τον κοινωφελή της χαρακτήρα, όσο και τους κανόνες ισονομίας, θεσπίζει το λεγόμενο «κοινωνικό τιμολόγιο» αλλά και πλαίσιο ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, ώστε αφενός να σταθεί στο πλευρό όσων γνησίως βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής αδυναμίας και αφετέρου να εντοπίσει όσους δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους προς την Επιχείρηση κατά τρόπο στρατηγικό.
«Πάρα πολλοί θέλουν να πληρώσουν και δεν μπορούν. Η ΕΥΔΑΠ δεν είναι μία οποιαδήποτε επιχείρηση. Είναι μία κοινωφελής επιχείρηση και πρέπει να σταθεί δίπλα στους πολίτες» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, εξηγώντας ότι θα διακοπεί η παροχή για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές τόνισε ότι εφόσον δεν ενταχθούν σε ρύθμιση διακανονισμού των οφειλών τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top