Το ΔΝΤ βγάζει τον «σκελετό» της ανεργίας από το ντουλάπι – ΦΟΒΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μέχρι το 2060

Eurostat:Μόλις το 4,3% των ανέργων βρήκε δουλειά!Τι μεταδίδει ο Δ.Σουλτογιάννης

​Άσχημα νέα για την ανεργία που "στοιχειώνει" την Ελλάδα μας φέρνει για πολλοστή φορά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!

Σύμφωνα με μελέτη του ΔΝΤ, η Ελλάδα θα συνε��ίσει να παλεύει με πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας και τις επόμενες δεκαετίες, με δεδομένο ότι τα δομικά της χαρακτηριστικά αγγίζουν, πλέον, το 20%.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star, στη Νέα Υόρκη Δημήτρης Σουλτογιάννης, «οι τεχνοκράτες του Ταμείου υπολογίζουν ότι ως το 2022 η ανεργία θα βρίσκεται περίπου στο 18%, για να υποχωρήσει στο 12% σε 24 χρόνια από σήμερα, δηλαδή το 2040».

ανεργιασ.jpg

Πότε θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε μονοψήφια ποσοστά ανεργίας;

Παρά την αισιοδοξ��α της ελληνικής κυβέρνησης και τις εκτιμήσεις της πως σύντομα βγαίνουμε από την οικονομική κρίση, το ΔΝΤ υποστηρίζει ότι η προοπτική μονοψήφιου ποσοστού ανεργίας θα έρθει σε... 44 χρόνια από σήμερα! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την μελέτη του Ταμείου, υπολογίζεται ότι ένα ποσοστό 6% είναι εφικτό, υπό προϋποθέσεις το μακρινό 2060!!!

Eurostat: Μόλις το 4,3% των ανέργων βρήκε δουλειά!

Την… μαύρη ελληνική πραγματικότητα με τους χιλιάδες ανέργους που ψάχνουν δουλειά στην ευρωπαϊκή Ελλάδα του 2016 και δεν βρίσκουν, περιγράφουν και τα στοιχεία της Eurostat!

Την ώρα, λοιπόν, που στην Ευρωζώνη το 15,4% των ανέργων του τετάρτου τριμήνου του 2015 κατάφερε να βρει δουλειά στους πρώτους μήνες του 2016, στην Ελλάδα το αντίστοιχο ποσοστό είναι μόλις ... 4,3%, όντας το χαμηλότερο ποσοστό σε όλη τη Ζώνη του Ευρώ!

Ροές από την ανεργία Δ΄ 3μηνο 2015- Α΄ 3μηνο 2016

pinakas-anergias-1.jpg

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ελπίδα ήρθε, πέθανε και θα... αναστηθεί σε 44 χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top