Ψάχνεις φοιτητικό διαμέρισμα; Δες ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να προσέξεις (ΤΙΜΕΣ,ΠΑΓΙΔΕΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ)

Μεσίτες δίνουν συμβουλές σε γονείς και νέους φοιτητές μέσω του Star!-Πρώτη ανάρτηση:26/08/2016 22:18

​Στο κυνήγι της φοιτητικής κατοικίας έχουν βγει γονείς και φοιτητές μετά την ανακοίνωση των βάσεων. Οι τιμές στα φοιτητικά σπίτια έχουν υποχωρήσει αρκετά από την αρχή της κρίσης, ενώ υπάρχουν ιδιοκτήτες που συμπεριλαμβάνουν στο ενοίκιο: τα κοινόχρηστα, τους λογαριασμούς, ακόμη και το ίντερνετ!

Όπως εξηγούν οι μεσίτες πριν τη μίσθωση ενός σπιτιού γονείς και φοιτητές πρέπει:

-να κάνουν έρευνα, καθώς τα διαμερίσματα δίπλα στις σχολές είναι συνήθως 20% με 30% πιο ακριβά από εκείνα σε κοντινές περιοχές, όπου ο φοιτητής πρέπει να κινηθεί με τα μέσα.

-να ελέγξουν προσεκτικά το σπίτι πριν το νοικιάσουν, ώστε να δουν αν υπάρχουν βλάβες. Αν διαπιστωθούν προβλήματα θα πρέπει να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης και εκείνος να τα διορθώσει πριν μπει ο φοιτητής στο διαμέρισμα!

-να τσεκάρουν την γειτονιά του διαμερίσματος/σπιτιού και να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλές το περιβάλλον. Για οτιδήποτε συμβεί να ξέρουν που θα απευθυνθούν.

-να είναι το σπίτι κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σούπερ μάρκετ και τράπεζες, ώστε να είναι η καθημερινότητα τους πιο εύκολη.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

BΑΣΕΙΣ 2016: Οι ΠΡΩΤΟΙ των πρώτων αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους στο STAR

Τα ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ των φετινών βάσεων- Σε ποιά Σχολή περνάς με 19.999 μόρια και σε ποιά με 1.560!

ΑΓΩΝΙΑ τέλος! ΑΥΤΕΣ είναι οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για το 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top